Let's Go!

SM-kisat takana. Kolme päivää agilitya, pe iltakisa (hyppäri), la joukkue ja su yksilö. Perjantain hyppäriltä tuli rima alas (...vaihteeksi...), luokan nopein aika, joten toinen sert-H meni siinä. Hyvä rata muuten!

Joukkuerata hajosi totaalisesti An kiellon jälkeen, ei siitä sen enempää sitten... ATDn minien lopullinen sijoitus kisassa oli neljäs, joukkuekaverit tekivät hienoa työtä!

Sunnuntain yksilöön lähtiessä olisin kaivannut jotain kunnon potkua persuksille. Olen kelannut radan mielessäni noin 50 kertaa läpi, varmasti ylikin - se olisi ollut ihan meille, vaikka olikin haastava. Sellaisia kiemuroita me ollaan treenattu koko talvi ja Java on teknisesti vahva koira, ohjaajalla ei vaan toiminut... Olisi pitänyt löytää jostain kunnon tahto päästä finaaliin, missä lie ollut?

Nyt se on kuitenkin takana ja jossittelu ynnä muu sikseen. Oli kiva nähdä tuttuja ja fiilistellä muiden suorituksia. Suuret onnittelut menestyneille!

Seuraavat startit todennäköisesti Agirodussa, jossa kisaamme lauantaina & sunnuntaina. Ja ne MM-karsinnat, mjoo...

---

Tällä viikolla ajattelen ihan muita asioita kun agilitya ja sen jälkeen on pakko alkaa työstämään ajatuksia ja treenejä.

Heipodei!

Keskittyminen perjantain iltakisaan...

3 kommenttia:

Iida kirjoitti...

rätänää! Tykkään edellee, oot likka taitava! Koirien jutut on kivat! Sun omassa esittelyssä tykkäsin enemmän siitä blaablaasta ;).

Tai kaikesta en tykkää, sana kamut on ehkä ärsyttävin!

Muksaa jusannusta! Törmäilkäämme viimeistään karsinnoissa :)

Maiju kirjoitti...

Haha kiitos, ja laitetaan blaablaa takaisin! :D

Törmäillään! :)

Jenna Caloander kirjoitti...

Hellou!

Mii laik, täähän toimii! Huippuja kuvia, toi mun irvistys Neonille on erittäin viehättävä! :-D Mut hauskoja otoksia, thänk juu Malla!!! :) Ja si juu soon!

-Jenna