Keskikesä...

...ja hullu kuumuus, mutta ei aihetta valitukseen menneen talven talven jälkeen, viileässä ehtii sitten myöhemminkin olla!

Mulla on nyt tässä meneillään Javan kanssa projekti "opetellaan tykkäämään uimisesta", joka etenee aika hyvin! Pitäisi joskus ottaa kuva Javasta muutaman uintikerran jälkeen, kun on niin huvittavan näköinen. Silmät pullollaan vettä kohti, että "vhou, aika sairaan jännä aine!" Kyllä minä vielä saan sen tykkäämään siitä! :D Ledin kanssa ehkä ei toivoa... se pieni vanha hölmö, joka vain nauraa meille muille rannalta, kun kastutaan ja sen ei tarvitse :)

Viime viikolla Javalla oli fyssari, oli koira pysynyt tosi hyvänä, JES! MM-karsintojen jälkeen aloitetaan kuitenkin uusia jumppaliikkeitä ja pallolla on tehty palautuksia hyppytreeneistä.

Lauantaina kävin heittämässä itsekseni pienet treenit kahden viikon tauon jälkeen, oli aika huippua juosta tuon sukkulan kanssa. Treenattiin kivoja juttuja ja saatiin toimimaan monta meille vaikeampaa asiaa yllättävän hyvin!

Eilen sunnuntaina oli myös hauskaa juosta Javan kanssa. Kisaseuraa Riihimäelle saatiin Jennasta & Hanista, molemmilla (Javalla ja Hanilla) oli kaksi starttia.

Ensimmäisenä hyppäri. Pussin jälkeen onnistuin vaihtamaan vastakäden liian nopeasti ja Java luki samantien takaakiertoon (lukee kaikki kropan liikkeet niin hemmetin hyvin, että saa kyllä olla tarkkana...), oma moka! Loppuradan kokeilin kaikenmaailman juttuja, joten osa kohdista kosahteli, mutta myös onnistui.

Sitten agilityradalle, me & kontaktit :D Alkurata lähti tosi hyvin, ajattelin tokan hypyn kohdalla, että tuleepa se koira lujaa, painoi ihan täysillä puomin alla olevaan putkeen. Ensimmäisenä kontakteista puomi, ja tusin miten Java kokeili. Läpihän se tuli ja käskin takaisin. Tuomarin luvalla saatiin jatkaa rataa, kepeille avokulmaan hyvin, seuraavana kontakteista A -> alas asti -> luvalla pois. Sitten keinu, joka oli hyvä. Olen niin iloinen, että saatiin tehdä rata loppuun, tässä vaiheessa vuotta niin reilu juttu, jäi tosi hyvä mieli!

Onnea Javan puoliveljille ja heidän omistajilleen minimäisyydestä, teretulemast kilpakumppaineiksi myös nuoremmilla koirilla! :)

Ei kommentteja: