Mietintämyssy

Videot on kyllä erittäin hyvä keksintö, on helppoa palata ajassa taaksepäin niiden välityksellä ja tutkailla miltä meno on radalla näyttänyt muutamia viikkoja tai kuukausiakin aiemmin.

Sunnuntaina oltiin kisaamassa pari starttia BATin kisoissa Ojangossa, agi- ja hyppyrata. Nyt täytyy viimeistään todeta, ettei Java ole kunnossa. Meno ei tuntunut normaalilta viime viikonloppuna, eikä muutosta viikon aikana ole tapahtunut mihinkään suuntaan, luonnollisesti. Vähän näyttää nyt siltä että tytöllä on jotakin kremppaa ja melkeinpä toivonkin sitä, että syy vauhdin putoamiseen, huonoihin hyppyihin, outoihin kieltoihin ja rimojen pudotuksiin tulee ilmi. Java on aina ollut hyvä hallitsemaan kroppansa radalla ja koordinaatiokyky on yksi sen vahvuuksista. Nyt tuntuu, että se on vähän kadoksissa...

Tänään agiradalla tuli heti eka rima alas, joten viimeistään siitä sain syyn tehdä kontaktit kiireettömästi. Olen oikeasti nyt niin iloinen, kun ne alkaa toimimaan. Harmittelin vain sitä ettei radalla ollut keinua, jotta olisi päässyt treenaamaan sitäkin. Muutamia outoja hyppyjä mahtui matkan varrelle mukaan (...), maaliin tultiin tuloksella 10, kaksi rimaa alas...

Hyppäri oli kiva, ko. rata meiltä ihan ok, mutta ei kuitenkaan meidän parasta menoa. Tuntui vähän oudolta, Javan hypyt ei olleet parhaita mahdollisia ja kepitkin oli kummallisen hitaat. Java kyllä yrittää tehdä kuten ennenkin, mutta minkäs voit, jos kroppa ei anna periksi. Yksi jännä mun mielestä kielloksi tulkittava putkella sähläys tapahtui myös, kun Java lähti hakemaan väärää putken päätä. Sain kuitenkin pelastettua ja väännettiin nolla.

Oltiin tällä radalla toisia Outin ja Ainon jälkeen (Onnea!) ja saatiin siirtona meidän toinen SERT-H (tämä oli myös meidän ensimmäinen SM- ja karsintanolla vuodelle '11)! Pöh, nää siirtosäännöt, ois tullu sitten kun olisi sen oikeasti "ansainnut", mut nooh ja valivali :D Ensi vuoden maaliskuusta alkaen Java voi vastaanottaa sitten viimeisen hyppysertinsä.

Viime treeneissä oli tosi kiva rata, sai "kikkailla" kaikenmoista hauskaa, mutta myös paahtaa! Kokoamista on aina hyödyllistä treenata ja keinun treenaamiseen sain kyllä nyt sellaisen inspiksen että jes, kivaa! :)

Vasta kuukauden päästä on aika fysioon, pakko nyt yrittää että saisi aikaisemmin Javan hoitoon, tiedä vaan sitten onnistuuko. Kremppoja nyt vaan välillä tulee, toivottavasti Java kuntoutuu kuitenkin pian!

Pakko vielä tähän loppuun lisätä, että nyt on pari peräkkäistä viikonloppua ollut kyllä ihan mielettömiä tulosviikonloppuja vähän kaikilla. Pari ryhmäläistäni nousi 3-luokkaan, yksi teki nollan 2-luokassa, kaksi muuta kaveria nousi 3-luokkaan ja seuralaiset ovat tehneet hienoja tuloksia. Javan puoli-veli Neon sai toisen nollan mini1-luokasta ja Javan toinen puoli-veli Calle aloitti kisauransa mini1-luokassa nollavoitolla, ja ja ja... onnea kaikille!! :))

Nyt kohti uusia tuulia!

Ei kommentteja: