Pari juttua viime viikonlopusta

Paluu arkeen, koulu alkoi... kiva kesä tulikin vietettyä, olisin halunnut vielä käydä maalla ja viettää siellä pidemmän aikaa, mutta se ei onnistunut tällä kertaa. Ensi kesänä sitten!

Viime viikonloppuna skabailtiin ensimmäiset kisat tauon jälkeen. Javan kanssa lauantaina virallisissa kolme starttia, kolme hylkyä (huimaa :), mutta tavoitteet tuli tuloksista huolimatta täytettyä. Lähdin agilityradoille keskittyen vain ja ainoastaan kontakteihin, joten ohjasin aivan päin sitä itseään. Java teki hienon puomin ja An (en vain lieemmin pidä 2on-2off -tyylistä). Ihan hurja muutos, mihin en olisi oikeasti uskonut, ainakaan näin pian!

Toinen agilityrata oli ohjauksellisesti jo vähän parempi. A oli jälleen hyvä (jibijibi!!), puomille asti ei aivan päästy, kun jouduin uusimaan keinun.

Hyppäri oli kiva, olin ihan innoissani rataantutustumisessa radan profiilista ja sain todella hyvän fiiliksen päälle. Olin jälleen hieman myöhässä parissakin kohtaa (täytyy nyt petrata tän ohjauksen suhteen) ja sain Javan työnnettyä väärään putken päähän. Hylyn ollessa alla uskalsin hetken mielenjohteesta testata jäämällä kepeillä todella paljon Javan taakse ja valssaamalla valmiiksi vastaanottamaan yhdelle hypylle (näiden selittäminen on NIIN turhaa, eikä kukaan jaksa lukea, mutta kuitenkin!) onnistui!

Ohjaamisen ja kunnollisen keskittymisen kanssa työsarkaa kyllä riittää, jos se pakka kasaantuisi sieltä pikkuhiljaa.

Sunnuntain shelttimestaruudet: Päivä oli hauska, tuli naurettua vedet silmissä ja vatsa kipeänä kaikenlaisille jutuille, huhhuh...

Javan karsintaradalta 10. Keinun kielto jostain kumman syystä, jota seurasi kuitenkin niin hyvä keinu, että aivan sama! :) Kepeillä seisoin suoraan edessä, joten koiran on ehkä hieman mahdotonta tällöin päästä edes pujottelun alkuun... A hyvä (JES!), puomilta läpi -> palautus. HYL.

Starttasin myös Hanin kanssa, tuloksena kymppi, jolla finaaliin... Finaalirata olikin sitten kiva, oli tosi hyvä fiilis mennä ja oli jotenkin niin hauskaa juosta Hanin kanssa. Kepeillä tuli pientä kaarretta ja törkkäystä ekaan väliin. Vedoissa olin TAAS myöhässä (en vain liiku...). Nollalla maaliin, lopullinen sijoitus shelttimestaruuksissa 3.!

Kiitos Jennalle Hanin lainasta, oli kyllä jees mennä kahden koiran kanssa, äidin & tyttären :) Huomenna juostaan Porvoossa kaksi kisaa Javan kanssa, todennäköistä on, että vien Hania myös hyppärillä.

Olipas jorinat... loppu!

Ei kommentteja: