Pysty parempaan!

Olen taas treenannut Javan kanssa tokoa, vaikka minä ja toko ei välttämättä olla hyvä yhdistelmä...

Tänään aamulenkillä palauttelin kummankin mieleen kosketusalustaa, Java muisti samantien ja aloin treenata vähän ruudun tapaan. Tyyppi juoksee sinne hirmuisella innolla, yrittää mahduttaa kummatkin etutassut Pringlespurkin kannelle ja tapittaa herkeämättä mitä seuraavaksi. Hii, hauska :)

Ledillä on maailman huonoin muisti. Naksutellessa huomaa kuinka hehkulamppu syttyy miljoonan tarjotun asian jälkeen ja himmenee lähes samantien, kun Ledi on osunut oikeaan. Nauroin tänään niin paljon, kun Ledi yritti väkisin kantaa alustaa mun luokse ja oli niin tyytyväisen näköinen, kun muka keksi heti Sen jutun. Se niin tykkää noutamisesta. Sitten alkoi tassun läiskintä, oli koomista kun Ledi yritti samalla tuijottaa minua ja samalla osua tassullaan alustaan. Sinänsä toimiva tapa, varsinkin jos yrittää kurottaa metrin päästä! Sen kanssa ei vaan pysy pokka :D

Vedettiin taas lenkki Outin kanssa, tällä kertaa 9km vauhtikestävyys, jos vaikka alkaisi muodostua jotain järkevyyttä tähän treenaamiseen, ettei aina vaan lönköttelisi niitä peruslenkkejä... Koirat meni kyllä ihan superhyvin. Oon mennyt nyt myös pyörällä kouluun, joku 5,5km suuntaan.

Viikonloppuna kisaamaan. Pysty parempaan!

Ei kommentteja: