Reissuelämää

Kaksi karsintojen jälkeistä viikkoa hurahti muilla main, lähdin Roomaan melkeinpä extempore, jossa vietin kaverini kanssa päälle viikon. Vielä enemmän extempore suuntasimme Napoliin ja kävimme mm. Pompei-kylässä, sekä eräässä MIELETTÖMÄN kauniissa rantakaupungissa. Se meri on kyllä aika uskomaton, oli siistiä kellua siellä aalloissa :) Napolin jälkeen pari päivää meni vielä Roomassa ja sitten olikin jo Suomeen lähdön aika.

Olipas kiva reissu, kotimaahan palaamisesta en ole aivan samaa mieltä. Toki on jees nähdä kaikki läheiset ihmiset ja pienen ikävän jälkeen saada taas tiimi kasaan koirien muodossa, mutta kaipuu maailmalle on siitä huolimatta suuri. Reissuelämään voisin melkein tottua, kunhan sais hundenit mukaan!

Huomenna luvassa ekat treenit tämän pienen tauon jälkeen ja parit kisat tiedossa. Hetki kerrallaan, mietintämyssy korvilla.

Eilen oli hauskaa olla katsomassa Jennan & Neonin treenejä. On siinä kyllä hieno pari, jos tuossa vaiheessa meno näyttää jo tuolta, niin mitä onkaan vielä luvassa, huh!? Tutiskaa ihmiset! ;) Perusteellista työtä on Jenna kyllä tehnyt, suuuper!

3 kommenttia:

Jenna Caloander kirjoitti...

Mä en ehkä kestä ku toi kuva on niin makee! Mä haluun kanssa! Ja toi meri on vaan niiiin <3

Ja kiitos vielä kun jaksoit raahautua katsomaan, oli kivaa!! Ja me Nemppiksen kanssa punastellen kiitämme :)

-Jennuli

peeäs: Se sun lahja oli kyl niin super!! Ne tulee niin seinälle uudessä kodissa :D

Iida kirjoitti...

Superia että oli hieno reissu :)! Meike tahtoo nähdä paljon lisää kuvia!

Italia on kyllä hieno maa, sinne (ja vaikka minne muuallekkin!) voisi tahtoa! Meike puhuu kaks sanaa hyvin sujuvaa italiaa, nekin rivouksia. Mut samapa se!

Dägädää, kesäpäivii toivottaa Kuvola!

Maiju kirjoitti...

Jende: TOTTA, tuo meri on kyllä vaan niin <3 ja toki jaksan "raahautua", eläkä punastele, jatka vaan samaan tahtiin! Mut eikä, et ehkä laita niitä seinälle :D

Iida: No oli kyllä kivaa käydä vähän muualla, kuvia varmaan näät jossain välissä! :)

Kesäpäivii myös sinne ja toivottavasti törmäilemme piakkoin!