Treeneistä ja vähän muustakin

Onpa energinen olo. Eilen heitettiin Outin kanssa kevyet noin 22km (jotakin sellaista, eikö?) juosten. Luulin nääntyväni vähintään puolessa välissä matkaa, mutta menikin yllättävän kivuttomasti. Lihakset ovat palautuneet hyvin ja tänään treeneissä tuntui, että juoksin paremmin kuin pitkään aikaan.

Viime viikonloppuna oli pari starttia juostavana Porvoossa, Javan kanssa kaksi femmaa... Harvoin sanon, että meidän radat tuntuu ihan hirveiltä, sillä ne eivät siltä useinkaan tunnu, vaikka virheitä tulisikin. Oltiin kumpikin jotenkin aivan liisterissä. Molempien ratojen virheet täysin omia mokia. Kontakteilla alkaa kuitenkin tapahtua selkeästi nyt jotakin positiivista.

Hyppärillä vein myös Hania. Hani on niin mutkaton kisakaveri, menee tasan sinne minne ohjaaja vie ja kaikki mitä radalla tapahtuu, johtuu ainoastaan siitä mitä kaksijalkainen tekee. Tehtiin Hanin kanssa nolla ja voitettiin luokka, oho! Mut on ne kyllä niin erilaisia Javan kanssa, aika terapiakoira tuo Hani :D Kiitti Jenna taas! :)

Ledi oli kisoissa maskottina, sai tulla haistelemaan vähän agilityn tuulahduksia, jos vielä joskus pääsisi sinne radallekin asti! Ledi on kyllä sellainen hassu pappaikään tuleva hömelö. Viime viikolla kävin treenaamassa sen kanssa, oli aika hauskaa! Se on niin tyytyväinen elämän perusasioista; kun ympärillä on tärkeät ihmiset, tulee RUOKAA ja pääsee haaveilemaan ulos hajujen maailmaan. Onnellinen koira :)

Tänään treeneissä meno tuntui hyvältä, molemmat meistä keskittyi rataan hyvin ja Java eteni jotenkin kuin ajatus, mitä ei viime kisoissa todellakaan ollut havaittavissa. Korvasi kyllä kisoista jääneen fiiliksen ihan täysin, nyt alkaa selkenemään päässä mitä on treenattava talvikaudella ja näin, ihan jees. Koko kesä ollaan saatu treenata Sari Vähäniityn koulutuksessa ja on ollut vaihteeksi kyllä ihan mukavaa tehdä rataa valvovan silmän alla.

Ainiin ja psst, Javan agilityn valionarvo näkyy nyt KoiraNetissä, jei!

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Mittasin lenkin uudelleen, ja se oli jotain ihan pikkuisen vajaa 22 km. Ihan rapsakka lenkki siis kympin lenkkeihin tottuneille :D

Jenna Caloander kirjoitti...

Antin sanoja lainaten: sekopäät. ;) Mut ihan napakka lenkki kieltämättä! :D

Maiju kirjoitti...

No oli joo kyllä ihan kevyt pieni iltapäivälenkki! :D Pitäisi harrastaa tuollaisia useammin.

Iida kirjoitti...

Mun mielestä lenkkeilyä ei tarvisi harrastaa lainkaan!

Terveisin lihavat on lepposii, ne ei tee kepposii <3

Peeäs. Onnea virallistetusta valioarvosta!

Maiju kirjoitti...

Kiitos Iida :) ja lenkkeily on kivaa!