Liitelyä

Kävinpä tänään treenaamassa agilitya viikon tauon jälkeen, odotetut treenit ja samalla pieni testi Javan kunnosta. Seuraa saatiin Tiinasta ja Neldasta (8kk), ja oli taas pitkästä aikaa hauskaa palautella mieleen miten "treenataan" nuorta koiraa. Paljon on vielä oppimista vaikka missä asiassa, mutta se on ehkä juuri sitä parasta :) Siitäkin kun koulutti viimeksi omaa pentua, on kulunut aikaa jo LIIAN kauan... ja edelleen samassa koirassa on treenaamista vaikka kuinka.

Kentällä oli valmiiksi kivassa muodossa esteitä ja niistä sai ihan hyvän treenin aikaisiksi. Taas tuli huomattua miten korvaamaton apuväline videot ovat, jälleen huomasin joitain omia kummallisia sössintöjä, mitä ei tule tajunneeksi niinä hetkinä, kun pyörii itsekseen kentällä.

Eilen tein Javan kanssa vähän keppejä omilla irtokepeillä, puut toimii hyvinä apureina tekniikkatreeneissä, sekä vauhdin ja draivin tuojina kepeille. Hyvällä onnistumisprosentilla vedettiin avokulmat kovastakin vauhdista, sekä muutamat häiriötreenit jne., mutten kiellä, ettenkö olisi silloin alussa jo voinut tehdä mm. Javan keppitreenien suhteen jotakin paremmin...

Jees, pian on kesäkausi reenattu ja koulutettu ns. virallisesti päätökseen mun osalta, kun torstaina on viimeiset treenit vedettävänä ja parin viikon päästä kaikki seuran ryhmät siirtyy halliin. Mukavia oivalluksia on jäänyt käteen tästäkin kaudesta, ryhmäläiset opettavat joka kerta jotakin uutta ja Sari Vähäniityn koulutuksessa saadaan jatkaa kesän tapaan läpi talven, kivaa!

Ei kommentteja: