Onni on...

...kasa mukavia asioita: kivat ja läheiset ihmiset, omat koirat, koti, mahdollisuus tehdä asioita joista pitää. Aah :) Välillä on päiviä jolloin kaikki potkii päähän ja kaikki tuntuu menevät päin sitä itteään, eikä mukamas mikään ole koskaan hyvin. Ehkä ne päivät opettaa meitä arvostamaan ja pitämään kiinni entistä tiukemmin asioista mitkä on juuri niitä meille tärkeitä juttuja.

Tänään oli kauden päätöstreenit kuluneen kesän koulutettavien kanssa. Järjestettiin pienimuotoinen kilpailu, joten päätin pyytää Jennan tuomariksi ja suunnittelemaan jonkun radan. Ryhmä on ollut tosi kiva, on uskomatonta miten mukavan ilmapiirin ihmiset pystyvät järjestämään treeneissä joka kerta, todellinen ilo ollut mennä aina joka viikko koutsaamaan!

Tein lopuksi Javan kanssa saman radan mitä muu ryhmä. Oli oikein kivaa mennä, tytölle heräsi pieni paine hyvällä tapaa päälle ja meno oli pitkästä aikaa sen tuntuista, millaista sen kuuluukin olla, jes! Kontakteilta mimmi tuli paristi läpi, mut katsoin tämän vain positiiviseksi yritykseksi olla riiviö, hyvä että saa välillä muistuteltua :) Kaikki ei toki ole täydellistä, pitäisi treenata vielä vaikka mitä, joten talvella aletaan tekemään oikeasti suunnitelmallisesti juttuja...

Kävin itseni kanssa hienoista taistelua, mut tässä nää nyt on. Alla video SyysSkaboista, pari rataa siinä on, mut toista nollaa en saanut videolle. Kontaktien edistyminen näkyy kuitenkin ehkä noissa jollain muotoa... mut nyt se video, ennen kuin iskee taas järjetön kriittisyys päälle!Ja vielä treeneistä, kiitos Tiina kuvaamisesta! Eihän se tuossa nyt ole ollenkaan sitä mitä pitäisi olla (ja miksen minä taas juokse...), mut tekniseen osaamiseen ja moneen muuhun juttuun olen tällä videolla tyytyväinen.Onneksi Javalla on vielä tässä kuussa se yksi fyssa... HUUH! Olen kiinnittänyt sen lihashuoltoon nyt entistä enemmän huomiota, eilen hölköteltiin hiiiitaaaasti 50min ainoastaan sen takia, että sain itseni ja Javan palauteltua kunnolla kaikesta rääkistä, eli ravilla koko lenkki. Tuntuu, että tällä oli jotakin vaikutusta meihin molempiin.

Nyt yöt! Sunnuntaina agilityn PiirM, jeje!

Ei kommentteja: