Nollattu!

Treeniä, kisaa, lenkkiä, kouluttamista, kisaturistina olemista, lekuria... siinä lyhyesti. Entäs se pidempi versio? Let's see...

Noin viikko sitten tehtiin Ledin kanssa jälleen visiitti Viikin eläinsairaalaan, ja tänään sain tietää mm. verikokeiden ja keuhkoröntgenin (kontrolli) tulokset. Keuhko on selkeästi parempi, muutoksia löytyy kuitenkin edelleen, ja kasvainepäilyä ei suljeta lausunnoista näköjään ikinä pois. Onneksi keuhkossa on sentään tapahtunut jotain muutoksia parempaan päin, vaikka onhan sairaudesta kulunut yli 2-vuotta aikaa...

Verikokeissa todettiin Ledin maksa-arvojen olevan koholla, joten ensi viikolla Lempparin nenu ohjataan taas kohti Viikkiä, great... ei olla ihan terveellä pohjalla nyt vissiin täälläkään, liikaa ollut näitä kaikenmaailman vastoinkäymisiä vähän jokaisella! Yleisvointi on Ledillä mun mielestä silti ihan normaali, on ollut todella pirteä ja iloinen :)

Huhhuh, no sitten Javan meininkeihin. Talvikausi hallissa alkoi viime viikolla agilityn merkeissä, Sari Vähäniityn treeneissä viihdyn kyllä todella, pidän hänen rennosta asenteestaan kouluttaa, ja on myös ihan kivaa kun ei aina tarvitse suunnitella treenejä itse! 8) Meillä on mennyt jees, ja saan jotenkin tosi hyvän fiiliksen päälle joka kerta. Viimeksi alkoi ketuttaa, kun en saanut yhtä kohtaa toimimaan sujuvasti, joten torstaina kävin treenaamassa ~5min Javan kanssa ennen kouluttamista ko. kohdan, joka toimi pienen pähkäilyn jälkeen hyvin!

Viime sunnuntaina pomppasin klo. 6:30 ylös (yök...), ja huristelin viettämään kepeää kisapäivää Purinalle. Kisakirjan jätin aamulla ~7:20 ja olin kotona vajaa yhdeksän illalla. Jep jep, ei lienee turhaan kuule "aina kisoissa" kommentteja, mutta olipas taas vallan mukava päivä!

Startattiin Javan kanssa kolme kisaa, joilta tulokset hyl-0-0, ja kaksi viimeistä kaunista ellipsiä muodostavat yhdessä tuplanollan, JEEEE!! Juhlin mielessäni jo hetken, jos toisenkin, että nollat on nyt ensi vuodelle kasassa. Jenna kuitenkin ystävällisesti pudotti minut takaisin maan pinnalle muistuttamalla, että Javalla on kolme nollaa hyppäriltä, kiitti Jenna, eli yksi agilityradan irtonolla uupuu vielä! Hyvä fiilis kuitenkin! :)

Viimeinen rata oli Friskies Cupin karsintarata, jolla sijoituttiin ensimmäisiksi. Lähdettiin siis FC-finaaliin viimeisinä, jossa tein ihan tyhmän virheen ja Java kielsi hypyn, olisi pitänyt ohjata toisella tapaa.
Tässä tuplanollan videot: hyppärin video & agiradan video. Kriittisyys puskee jälleen päälle, mutta kai se on se joka auttaa kehittymään, jos on kehittyäkseen...

Kaikkia mielessä olevia asioita en jaksa nyt tällä erää analysoida, tekstistä tulisi niin pitkä, ettei kukaan enää jaksaisi lukea sitä, ja minulla menisi koko yö kirjoittaessa niitä kaikkia tarinoita mitä ajattelen. Ensi kertaan!

Sukkulani mun.

Ei kommentteja: