Photos etc.

Lisäsin muutamia kuvia tapeltuani "hetken" Picasan kanssa, argh... Tämän aamun naurut tuli Friskies Cup -kisojen kuvista, etenkin Javasta keinulla, selaa TÄÄLTÄ. On nuo agilitykuvat niin hauskoja, saa aina nauraa, ihme asentoja ja ilmeitä ohjaajilla sekä koirilla. Jukka Pätynen osaa ottaa kyllä kivoja kuvia muistoksi!

Unohdin ilmoittaa Javan viime viikonlopun agilitykisoihin Kirkkonummelle. Löysin kuitenkin itseni ko. kisoista siitä huolimatta, kun tarjouksen saatuani päätin lähteä ohjaamaan jälleen Hani-mammaa. "Nollaputkemme" katkesi hylkyyn ja vitoseen, pari tyhmää mokaa, mutta olipa taas hauskaa! Ei sen koiran kanssa voi kuin nauraa :D Hani, iloinen pähkinä.

Java pääsee tulevana viikonloppuna taas kirmaamaan, lähdetään metsästämään sitä viimeistä arvokisoihin oikeuttavaa nollaa. Samaan syssyyn Neon-veli depytoi 3-luokassa, whooou! Hurjaa, kun takavasemmalta ja salakavalasti se lähestyy minuakin, pentukuume (kolmas... ou mai, niitä piti olla vain yksi...) !

Java, FC-semifinaali

2 kommenttia:

Jenna Caloander kirjoitti...

Pähkinä?! :D Hahahahha. :D se on kyl hauska pieni mamma, hih! Ja tuo keinukuva.... hahahha !!!

Maiju kirjoitti...

Hahhahahha! Joo, niinpä...

On se, ja tyttärellään on aina jotakin kommentoitavaa asioihin! Nuorempana etenkin löytyi vastalause kaikkeen. Multa löytyy äänetön ja äänellinen kyseenalaistaja, joista äänetön on välillä kovaäänisempi kuin äänellinen. Tuntuu huutavan ihan vain siksi, ettei kuule mitään mitä puhutaan. Hjoo.