Kartturikurssille?

Viikonloppuna käväistiin moikkaamassa Turkua ATT:n hallilla. Viimeksi olen kisannut karsinnat siellä, joten... Melkein voisin todeta, että kaksi ensimmäistä rataa olivat kuin Javan ja minun karsintojen radat lauantaina, mikään ei tuntunut toimivan. Hieno homma, noin pahasti ei ole kyllä oma tekeminen hajonnut hetkeen. Viimeistä rataa ennen jouduin toden totta kasaamaan pääni, jotta edes viitsin lähteä radalle, sillä en halua olla koiralle epäreilu, vaikka olisinkin tyytymätön nimenomaan omaan tekemiseeni...

Viimeisellä radalla meno tuntui kivalta, kumpikin keskittyi jälleen ja nyt luotin enemmän meihin koirakkona. Puomin kontaktilla pitkä istuminen, putken ohikuljetus oli kiva, A oli hidas (Java haki alastulopaikkaa, mitä ei ikinä tee) ja keinulla pitäisi muistaa se agilityn avainsana (joka pitäisi muistaa muuallakin...): luotto. Rata riitti voittoon, hieno mimmi! :) On kyllä niin paljon vielä tehtävää & opittavaa yms., pitäisi varmaan mennä opiskelemaan kuinka olla hyvä kartturi, niin ihme juttuja välittää minulle tuo videoiden ihmeellinen maailma...
Viimeisen radan VIDEO.

Vaikka kyse on normaalista kilpailusta, on se aivan yhtä tärkeä, kuin jotkin isommatkin karkelot. Java on hieno, se on minulle maailman paras ja juuri se koira, jonka kanssa haluan kokea vielä paljon! Oli kyse sitten arjesta, harrastuksista, kilpailuista tai ihan mistä muusta vain.

Jenna oli Neonin kanssa ihan super, ja muutenkin, onni on hyvä ystävä - kiitsa kaikesta!

Nämä olivat näillä näkymin viimeiset kisat Javan kanssa tälle vuodelle, jäämme nyt pienelle kisatauolle ja keskitymme treenaamiseen. Minä en todennäköisesti vielä jätä kisakenttiä tämän vuoden osalta, Hanin kanssa saattaa olla tiedossa muutama kipale startteja, joten voisi ehkä treenata enemmän myös sen kanssa, vink vink! :)

Ledin vointi on jatkunut normaalina ja äijä on pysynyt pirteänä. Antibioottikuuri loppui tuossa hetki sitten, sapen ja maksan lääkitys on päällä edelleen sen vajaa kaksi kuukautta. Ledin kanssa olen panostanut arkikäyttäytymiseen yhä enemmän ja yrittänyt vahvistaa meidän suhdetta, sekä leikin muodossa palannut agilityn perusteisiin ihan vain oppiakseni itsekin enemmän. Hallilla on tullut Ledinkin kanssa vietettyä aikaa mukavasti, ja käännös- ja vauhdin ylläpitotreenit ovat tuottaneet tulosta, myös leikkiminen on parantunut välillämme jonkin verran. Miten se voikin olla tämän koiran kanssa niin vaikeaa? Noh, oppia ikä kaikki. Lemppis-Ledi :)

Tänään maalasin hyppyesteen siivekkeet uudemman kerran valkoisiksi, ja hommasin pari harjanvartta, jotka toimittavat myöhemmin riman virkaa. Vielä ne rimankannattimet, sitten se on valmis, jonka jälkeen voisin tehdä pari aitaa vielä lisää!


Moona & Java

Kingi-koira<3

"Te heitätte minulle haasteen; kuvitteletteko, etten minä tekisi sitä?"
- Fjodor Dostojevski - Pelurit
(mukaansatempaava kirja, suosittelen!)

Ei kommentteja: