Et semmoinen loma se

Juuri maalta palanneena ja suoraan kouluttamaan suunnanneena, saattaa olo olla hieman väsy... Koirat nauttivat mukana olosta, juoksivat pitkin poikin metsiä ja upposivat hankeen. Otin kuvia ja nauroin, on se vaikeaa kuvata liikkuvaa eläintä. Ennen onnistuneempia liikekuvia mukaan mahtuu monta ahterin täyttämää kuvaa, joissain näkyy vain osa maisemaa ja niissäkin horisontti vinossa, kun koirat ovat vilistäneet jo muualle. Yksi tassu, korvat, tai puoli päätä. Ammattikuvaamista etten sanoisi :D Ollapa vaan vielä rahaa, jolla ostaa valovoimaisempi putki. Kyllä tämän tytön hymy olisi silloin herkässä, kun pääsisi sellaisella opettelemaan kuvaamista! :)

Ihan kivoja kuvia sain kyllä otettua. Javan leikkiminen kuvissa näyttää joltain ihan muulta kuin leikkimiseltä, kun on vähän väliä nyhvö-Ledille niin raivoissaan, pieni :) Käskystäkin sen saa hyökkäämään muristen ja hampaat irvessä Ledin päälle, nöyrä tyttö. Ei me kuitenkaan ilkeitä olla, silloin vaan jos Ledi tekee jotakin tyhmää, kuten varastaa nenäliinoja roskiksesta, tonkii treenikassia tai vaatteiden taskuja ruuan toivossa, silloin me ollaan vähän ilkeä tiimi, mutta vaan hyvällä :)

Kyllä maalla on mukavaa, tahtois niin täältä betonin keskeltä sinne missä mieli lepää. Ei tämä ole oikein ihmisen paikka asua, ainakaan eläimistä pitävän ihmisen, joka haluaisi asua lähellä luontoa. Hundeneistakin huomaa saman tien kun ollaan kurvattu maalaistalon pihaan. Auton ovet auki, koirat ulos, ja jo alkaa hirmuinen ralli sekä ilman tuoksuttelu. Koirista selkeästi näkee sen vapauden tuoman fiilingin mikä niillä siellä on päällä. Aaaa, mut aika näyttää.

Huomenna alkaa taas arki ja seiskan aamut. En ehkä nouse, jään nukkumaan. Mun inspiraatio herää vasta yöllä, silloin saan parhaimmat ideat ja temmon tehdä asioita. En todellakaan ole aamuihmisiä, joten argh, teretulemast aamuherääminen... jos olisi kesä, niin asia olisi ihan eri. Voisi ottaa nyt pienen repäisyn ja alkaa juosta työmatkoja kotiin. Tuo sää vaan tökkii ja kovasti, on hienoa, jos pamahtaa pakkaset tämän kaiken loskan ja muun ihanan jälkeen.

Teksti pomppii... Uusi kevythäkki on auton takapenkille pörfekt, kun tarvitaan enemmän tilaa suuremmalta metallihäkiltä. Hyvät häkkiostokset vuodelta 2010, eikä kumpikaan niistä ollut hinnalla pilattu, jesjes! Kouluttamassa oli kiva käydä jälleen ja nähdä muutamia tuttuja, nyt unille!


Liito-orava

2 kommenttia:

Sarianne kirjoitti...

Niiiiiiiiin tuttua tuo valokuvausjuttu! Aina on kuvassa vain häntä, kirsu tai perskarvat. Sitten, jos koko koira sattuukin olemaan kuvassa, on tarkennus osunut jonnekin ihan muualle, kuin minne sen pitäisi :D

Kiva blogi muuten.

Maiju kirjoitti...

Niinpä, välillä on hieman haastavaa tämä eläinkuvaus! :D

Kiitos paljon, mukavaa kun kävit ja kirjoittelit! :)