Maailman reippain potilas

Arki rullaa tasaiseen tahtiin. Seiskan aamut herättää ajoissa ja työpäivät kuluu harjoittelussa nopeasti, tänään oli niin hauska päivä että, en muista koska olen nauranut viimeksi niin paljon... :D

Javan kanssa treenasin ohjatuissa toissa viikolla, oli hyvät treenit. Useampaan otteeseen olen meinannut saada Jennalta turpaani (leikkimielisesti, ei me oikeasti tapella), kun tyydyn toteamaan hyvin menneiden treenien jälkeen: "noh, menihän se ihan ok." tms. Näistä treeneistä totean että menivät todella kivasti, Java on kivoin ratakaveri! :)

Lauantaina poikkesin yö agilitaamassa myöhään illalla. Java oli vähän etenevällä päällä, luki rataa todella nätisti ja teki ihan kummallisen hienoja juttuja mm. keppien avokulmaan liittyen. Lähettyi hyppysuoran päähän tiukkaan avokulmaan minun ollessa keppien toisella puolella. En varmastikaan osaa nyt ilmaista itseäni oikein ja olen tällä hetkellä liian laiska piirtääkseni mitään... Ehkä joku sai juonen päästä kiinni, ehkä?

Sunnuntaina poikkesin koirien kanssa Jennalla, heitettiin lenkki ja juteltiin taas kaikkea maan ja taivaan väliltä. Oli hauskaa maata sohvalla ja tuoksutella Wii-pennun tuoksua, tididii :) Koirilla oli kivaa ja ohikulkijoilla on aina katsomista koiramäärässä, haha!

Vieressäni makaa tällä hetkellä pieni reipas potilas, joka on nyt niin mun silmäterä, en haluaisi lähteä mihinkään... Tein Ledille mukavan pehmoisen vuoteen sänkyni viereen, jossa Ledi toipuu tänään tehdystä kastraatiosta. Tyyny päänsä alla ja lämpöinen viltti peittämässä koiraa, kyllä on tyytyväisen ja väsyneen näköinen pieni :) Leikkaus meni hyvin, onneksi, aamupäiväni meni aavistuksen verran tärinässä, kun jännitin miten Ledi kestää anestesian keuhkojensa takia. Huh, helpotti kummasti kun lekuri soitti Ledin voivan hyvin! <3

Niin super helpottunut olo. Ledi on ollut pieneläinsairaalan vakioasiakas jo parin vuoden ajan ja vakuutuksesta on ollut enemmän kuin hyötyä, on varmaan maksanut jo Javankin vuosittaiset vakuutusmaksut takaisin... Ja jos joku ihmettelee miksi Ledi kastroitiin (en muista ollenkaan olenko kirjoittanut), niin puhtaasti terveydellisistä syistä. Eipähän pääse mitään pahanlaatuista kehittymään ajan kuluessa.


Ei kommentteja: