Hellurei

Viikko on mennyt ajoittain kärvistellen ja tuskaillen kesää kohti, en välitä talvesta, en. Ihan parasta on, kun viime päivinä on paistanut aurinko, eivätkä kymmenen asteen pakkaslukemat ole tuntuneet lainkaan niin pahoilta mitä hetki sitten!

Javan kanssa kävin treenaamassa viime keskiviikkona. Treenit menivät kivasti ja luottamus omaan, sekä koiran tekemiseen pysyi treenien ajan korkealla, oli hyvä fiilis mennä! Etenkin treenien viimeinen ratapätkä oli hyvä, puhtaasti 23 esteen pätkä aikamoisten hifistelyjen kera, jee :) Vaikka huimaa kehitystä on tapahtunut ja usein saa lähteä aika eufoorisen fiiliksen viemänä jäähdyttelylenkille, on silti vielä paljon petrattavaa.

Ledi pääsi tänään ensimmäistä kertaa kastraation jälkeen juoksemaan ilman remmiä. Tyyppi juoksi koko lenkin ajan ympäriinsä. Touhotti, haisteli, nuuhki ilmaa, leikki yksin lumikokkareilla, eikä malttanut ollenkaan olla paikallaan tai kävellä rauhallisesti, ei sillä, että tarvitsisikaan. Ledin riemua on niin kiva katsella :)

Työharjoittelu loppui ja tilalle jäi ikävä, viihdyin siinä paikassa niin hyvin. On jotenkin todella haikeaa siirtyä takaisin "arkeen". Siellä kulunut aika ei tuntunut ollenkaan arjelta, sillä sain tehdä sitä mitä halusin, toteuttaa itseäni. Se oli paikka, jonne oli joka aamu mukava mennä, eikä aika käynyt koskaan pitkäksi.

Pakko on vielä kertoa viimeöinen seikkailuni unien maailmassa. Olen nähnyt viime aikoina todella outoja unia, on tullut monesti mietittyä mikä on tapahtunut oikeasti ja mikä ei, mitä tein edellisenä päivänä ja oliko se unta jne. Viimeöinen tuskin tapahtui oikeasti. Olin vuoristomaisemissa juoksemassa maratonia, reitti oli aika rankka, maisemat vilisivät silmissä ja muistan ryömineeni hikihatussa ja nelinkontin ylös jyrkkää nousua, joka edelsi maalia. Maaliin tullessa totesin, ettei aika ollut tyydyttävä ja lähdin juoksemaan reitin samantien uudelleen. Paransin puolella tunnilla. Herätessä huvitti, suht lennokasta :D

Viikonloppuna olemme menossa Javan kanssa parin kuukauden tauon jälkeen kisoihin, katellaas.

Ei kommentteja: