Kyllä me treeneissä...

Niinpä niin. Kävin tänään pikaisesti treenaamassa koirat hallilla, molempien kanssa oli todella hauskaa tehdä. Ledi oli aivan innoissaan päästessään pitkästä aikaa liitämään, kääntyi nätisti Lediksi ja teki kivasti pientä tekniikka pätkää. On se niin mukava hassu koira.


Java oli todella hyvä tänään. Keppien kanssa riitti riemua, Java haki täydestä vauhdista sisälle avokulmiin ja suoristi linjan itse ekaan väliin, NIIN parasta! Kyllä tämä vielä tästä, en olisi uskonut kyllä tällaista päivää näkevänikään, kun ennen flikka painoi suoraan keskelle keppejä... nyt keskittyy, kokoaa, ja kykenee taipumaan tiukasti kovasta vauhdista kepeille, ei tarvitse enää niin "suurta" himmausta taipuakseen. Putkikulmat olivat kanssa tosi hyviä, ei ainuttakaan kieltoa vaikka leikittiin miten. Oli kyllä niin hyvät treenit, jäi hyvä mieli, ja koirille kans! :)

Käytin Javan tänään myös lihashuollossa. Fyssari totesi koiran olevan ok, ei löytänyt mitään mainittavaa, iski jumppaohjeet käteen ja ehdotti ylläpitoa niillä, sekä etuosan vahvistamista. Java on tällä hetkellä hieman pulska (...), ei se oikeasti mikään niin läski ole, mutta selkeästi massavampi mitä on koskaan aikaisemmin ollut (on ollut lihaksistoltaan aina sellainen ns. kuiva tyyppi, selkäranka ja kaikki ovat tuntuneet...). Oikeastaan vain hyvä, sillä tuntuu, että Java on pystynyt sen ansiosta kehittämään paremman lihasmassan luidensa ympärille. Nyt pari päivää Javalle iisiä, ja sitten mennään taas!

Pakkaset eivät ole onneksi kummemmin haitanneet, lenkeillä kun pysyy liikkeessä niin ei palele. Koirat pitävät itsensä lämpimänä juosten rallia lenkkien ajan, niin eivät pienet tassutkaan jäädy niin helposti. Huuh, kai tämä arktinen ilmasto sitten joskus helpottaa... :)

Ei kommentteja: