"Tie ei ole vaikea. Tarvitaan vain tahtomista ja ei-tahtomista."

Jibijee, lomafiilis - ihan huippujuttu, kun ehtii tehdä vaikka mitä kivaa ja hauskaa! :)

Eilen kävin vähän treenaamassa molempien koirien kanssa, ja kouluttamassa mukavaa ryhmääni. Nyt pitäisi alkaa tekemään jotakin järkevää treenisuunnitelmaa, koota ihan vaikka paperille mitä tulisi treenata ja mitkä asiat vaativat vielä vahvistamista, sekä koirassa että minussa. Kepit ovat onneksi ottaneet huiman edistysaskeleen, kuten olen tässä kirjoitellut. Juuri katselin viime vuoden lopulta joitakin keppitreeniin kohdistuvia videoita, ja en voinut kuin pudistella päätäni millaista kökköä ollaan saatu Javan kanssa silloin pari kuukautta sitten aikaan... huuuuuh, ja koiralle tulee vaan ikää lisää, mihin tää aika oikein menee? Voinpahan todeta taas oppineeni jotakin, joka on kuitenkin se paras juttu!

Ja seuraavaksi hukutan teidät kuvasaasteeseen, ollos hyvä! Toivottavasti jaksatte katsella, minulla on ollut aina yhtä hauskaa kuvatessa näitä:

- uusi albumi, Talvi 2011
- Ledille & Javalle pari kuvaa
- albumiin Misc. pari kuvaa


Hyr-hyr-hyrrä

Lumimies


Banzaiii!

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Tuo otsikko! Vitsi mikä viisaus :).

Kivaa lomaa! Olen kateudesta vihreä! Tai jos totta puhutaan niin punainen ja valkoinen kylmyydestä ja siinä työmatkan sivussa jäätyessäni lähetän kateuden katkuisia kirosanoja jokaiselle lomalaiselle!

Maiju kirjoitti...

Joo niinpä, tuo lause on ihan yksi mun lemppareista! :)

Tsemiä sulle työmatkailuun, olen hengessä mukana. Olisi muuten kiva nähdäkin taas joskus!