"The journey of a thousand miles must begin with a single step."

Minun on kai ihan turha kieltää, etten olisi aivan hullaantunut Hanin kolmanteen pentueeseen. Jos joku tulee väittämään, ettei parin päivän ikäisissä pennuissa ole mitään nähtävää ni... voisin viettää pentulaatikon äärellä tuijottaen niitä mönkiäisiä 24/7 :D mut voi saada vain repimällä sieltä pois, hah! On ihan mieletöntä seurata miten lähtevät tuosta kasvamaan. Yleensäkin kaikki pentutreenit yms. ovat niin hauskoja, kaikki on pennuille niin uutta ja ihmeellistä, se into ja ilo on ihan käsittämätöntä! Sama ihmislapsilla, ihailen sitä hetkessä elämisen taitoa! Olisipas hauskaa päästä joskus kouluttamaan ihan kunnolla penturyhmää :)

Yksi toiveiden täyttymys tuli myös koettua, kun sain olla seuraamassa pentujen syntymää maanantaina. Aamusta ryntäsin heti päivystämään tilannetta, Hani oli niin sen oloinen, että aloittaa mukuloiden puskemisen maailmaan minä hetkenä hyvänsä, ja alkoihan se sitten puolen päivän jälkeen. Eipä olisi oikein voinut jättää Jennan työaamun ajaksi yksin...

Eilen kävin treenaamassa kaikki koirat, kiitos jälleen seurasta Jenni ja parsonit! Javan ja Moonan kanssa tein puomia, keinua, putken umpikulmaa ja keppikulmia. Myös käännöstreeni oli ohjelmassa siinä sivussa ja pöytää treenattiin myös, huuh, kun sitä tuleekin treenattua vähän! Javan keppikulmat olivat oikeasti aivan törkeän hyviä, lähetin puolesta välistä hallia avokulmaan ja toimi niin hyvin, ei pienintäkään ongelmaa. Ainoastaan vähän tiukempi avo tuotti hankaluuksia, mutta saatiin sekin toimimaan, ihan huima edistys! :)

Moona oli myös tosi hyvä, se oli todella innoissaan päästessään tauon jälkeen hallille. Keppikulmat toimivat hyvin ja käännöstreenit kanssa, puomi parani myös ihan huimasti, kun sain juonen päästä kiinni. Moona on kyllä todella kiva koira, harva sheltti on noin raivopäinen ja sisukkaasti kiinni lelussa, ainutlaatuinen tapaus. Ledi hömppäsi taas jotakin pientä, ja on jätkä kyllä niin onnellinen, kun nokan suunta käy kohti hallia =) Treenien jälkeen heitin lenkin Malminkartanon jättärillä, alla oleva kuva sieltä.


Ledi, Moona & Java


Tänään oli vuorossa Javan kanssa Tuulia Liuhdon treenit. Sai juosta ihan hulluna, käy kunnon sprinttitreenistä kun juoksee 15min putkeen, paras fiilis! Meillä toimi hyvin ja Java tuntuu vain paranevan, saa nähdä koska sitä putoaa :D Muutamia juttuja jotka ovat treenilistalla, täytyy vielä vahvistaa ja voisihan sitä olla vieläkin tarkempi ohjauksessaan, mutta muuten oikein jees. Tykkäsin treeneistä kovasti! :)

Huhhuh, jokohan tää olis tässä? Vielä pari kuvaa, sitten unille! Tui tui, ihania pentuja ovat kaikki !

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Joko. Tai. Kaksi vaihtoehtoa ;).

Hihihi!

Maiju kirjoitti...

Hahah, Iida ;D