"Käännä kasvosi aurinkoon, niin et näe varjoja"

Kevät kevät kevät. Voi olla, että moni muukin jo innosta puhkuen odottaa kuivia teitä, lumettomia lenkkimaastoja, treenejä ulkona ja auringon kunnolla lämmittäviä säteitä, aah! =) Tulkaa jo kunnon kevät ja kesä, nyt on European Openiin lennotkin plakkarissa, jee! En malttaisi odottaa heinäkuuta enää yhtään, toivottavasti kaikki menee kuten leffoissa. Tarkoitus olisi viettää aikaa Itävallassa vähän pidempään vielä kisojen jälkeen, joten pääsee taas näkemään vuoret yms. Oi oi, kunnon road trip siintää edessä :)

Viime viikolla teimme Päivin ja shelttien kanssa mukavan lenkin Seurasaaren ympäristössä jäällä. Aurinkoa riitti, ja sekä koirilla, että meillä oli mukavaa. Muutamia kuvia otin myös. Porukkaa oli paljon liikenteessä hiihtäjistä koiriin, mutta ei haitannut menoa. Ledille tekee todella hyvää saada enemmän koirakohtaamisia, ja on mielenkiintoista seurata sen käyttäytymistä tilanteissa.

Eilen kävin jälleen kuvaamassa Outin Halo pentua ja samaan syssyyn tuli myös kivoja kuvia omista koirista. Pidän valokuvien kuvaamisesta niiiiin paljon, pitäisi enemmän kokeilla omia rajojaan ja alkaa laajentaa aihealueita. Ei sillä, ettei koirien kuvaaminen olisi jo tapeeksi haastavaa, esimerkiksi liikkuva koira ja vaaleammat koirat ovat minulle todella hankalia, se on todettu monesti! :D

Tänään kävin testaamassa kontaktien toimivuutta ja hakemassa tilannekatsausta sen suhteen mitä olen viikossa parissa saanut Javan kontakteille aikaan. Ajeltiin Tiinan ja Neldan kanssa Riihimäelle epävirallisiin kisoihin, jotka tulivat juuri hyvään saumaan. Oli ihana ilma, kevät selkeästi tekee tuloaan, kun aurinko lämmittää jo noin paljon. Juostiin rata kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla Java tuli puomilta läpi, mikä oli jes, sain vähän muistuteltua. Toinen rata jees, puomi saisi olla vieläkin parempi ja viimeisillä hypyillä putosi yksi rima, jokin arviointivirhe ilmeisesti, kun Java rojahtaa hypyn päälle... Mutta olipas taas kivaa päästä radalle Javan kanssa!

Alla video toisesta startista:


Kisaamisen jälkeen käytiin kävelemässä ja samalla ottamassa vähän kuvia, sekä kotimatkalla safkaamassa. Kiitos seurasta Tiina, oli mukava reissu! =)

Päivitystä talven kuva-albumiin TÄÄLLÄ.

Lenkillä Riihimäellä

Java ja Aino heiluttaa

Ei kommentteja: