"Tomorrow always comes, and today is never yesterday."

Eilen keskityin heingailupuoleen Jennalla, Jenna sai lattiat kiiltämään puhtaudesta innokkaasti siivoten, ja minä tuotin lisää katsojamääriä netin videoihin. Pentulaatikon äärellä tuli jälleen vietettyä muutama tovi... On ne kyllä kivoja, ja tykkään yli kaiken, kun saan seurata pentueen kehitystä ihan näin varhaisesta vaiheesta alkaen. Jännää nähdä sitten myöhemmin, kun tyypit kiitää maailmalla :)

Viime viikko oli treenien osalta kyllä mielenkiintoinen, jospa tällä viikolla keskarit pysyisivät paremmin piilossa, ja voisimme keskittyä itse asiaan, treenaamiseen ja itsemme kehittämiseen... On ajatuksia tuottavaa käydä välillä kaaoksen puolella, mutta rajansa kaikella. Hahah.

Eilen olin kouluttamassa paria ryhmää, ja on kyllä aika huippu fiilis huomata kehitys koirakoiden kohdalla! Haasteet on parhaita, usein on vaikeaa edes kuvitella, miten hyvä lopputulos voi olla. Mukaan tarvitaan roimasti suurta tahtoa kehittyä, uskoa, takapakkia, itsensä kasaamista ja monia yrityksiä. Resepti ohjaajan onnistumiseen, ja työn tuottamaa tulosta katsellessa ei voi olla kuin onnellinen.

Sunnuntai möllöttelyä. Tuo haukotus on niin hauska, 
ja samainen kaveri yritti syödä mun nenän! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä oonkin käynyt jo pidemmän aikaa lueskelemassa sun blogia (joskus jo ennen kuin oltiin edes sun treeneissä), mutta aina on unohtunut kommentoida. Säkin näköjään olet löytänyt meidän blogin. :)

Voi mitä pieniä marsuja! Koiranpennut on kyllä niin söpöjä haukotellessaan!

Sun koulutukset on kyllä olleet ihan parhautta! Mäkin olen löytänyt omaan ohjaamiseen uusia tapoja, enkä vaan juurtunut niihin samoihin, mitä Lunan kanssa tulee aina käytettyä. Ennan ohjaus kun on muutenkin vähän erilaista kuin muutamaa astetta hitaamman Lunan!! Pienen punaisen kanssa ei parane jäädä kauheasti ihmettelemään ja valssailemaan joka väliin... Pitäisi opetella juoksemaan ja ohjaamaan vielä ripeämmin niin ei tarttisi sähläillä niin paljoa. ;)

Maiju kirjoitti...

Moikka,

Tulipa hyvä mieli kommentistasi, kiva kun kirjoittelit! Ja tosiaan, olen myös käynyt katselemassa sun blogia, pidän ottamistasi kuvista paljon :)

Ihan super juttu kuulla, jos olet viihtynyt treeneissä ja saanut uutta ajateltavaa. Tykkään Ennasta kyllä kovasti, ihan mahti labbis! Kehitystä tapahtuu kokoajan, ja sun niin täytyy hommata ne omat verkot, että pääsette kunnolla tekemään! :)

Nähdään treeneissä!