"The world is like a mirror you see? smile and your friends smile back."

Sama meno jatkuu edelleen, kuin muutamia vuosia sitten, Moona on ihan Javan idoli. Se seuraa sitä lenkeillä, ja on jotenkin niin ylpeän oloinen, kun saa kävellä häntä pystyssä Moonan vieressä.

Moona tulee hyvin juttuun myös Ledin kanssa, ja on sopeutunut hyvin meidän laumaan. Huomenna ehkä treenaamaan, jee! =)

Java 8-viikkoa vanhana ja Moonan häntä

Ledi ja Moona unilla

Alla kuvia vielä toistaiseksi keskeneräisestä luomuksestani, en malta vain olla laittamatta kuvia, kun olen vaihteeksi niin innoissani! Tein miniatyyripuomin, joka menee kasaan. Täytyy kiinnittää vielä matto päälle, jotta koirien tassut eivät luista. Jos jollakin lukijalla on mielessä mistä saisin halvalla kokolattiamaton tyyppistä mattoa, niin olisin kiitollinen informaatiosta! Ostin muutaman pienen kynnysmaton, mutta olen vielä mietintäasteella, onko sittenkään niin hyvä päällystää puomi pienistä paloista... Mutta, itse kuviin, tittidi tittidii!

Miniatyyripuomi. Alle täytyy kehitellä vielä parempi tukisysteemi, kuin kuvassa oleva.
Taustalla isompi alastulopala, joka myös mattoa vaille käyttökunnossa!

Miniatyyripuomi kasassa. Helpottaa huomattavasti säilytystä ja kuljetusta esimerkiksi autossa, jos jostain syystä on tarvetta :)

Kyllä kaikenlainen remppaaminen ja askartelupaskartelu on sitten hauskaa! Tarvitsisin niin oman verstaan, koirillakin on vähän ihmettelemistä mun touhuissa. Vähän väliä saa nyös varoa, koska niiden hännät luiskahtaa maalipurkkiin, ja saavat näin isomman valkoisen tupsun hännänpäähänsä :D

Ei kommentteja: