Kiva päivä

Olen tällä hetkellä kamalassa flunssassa ja kisaaminen, tai etenkään kouluttaminen, ei tietääkseni edistä parantumista. Radalla pystyn Javan kanssa olemaan vaikka hiiren hiljaa, mutta kouluttaessa on mukava kähistä palautetta ryhmäläisille, kun ääni ei kanna minkään vertaa. Tällä mennään ja kivaa oli silti, kiitos vain kaikki asianosaiset! =)

Tänään kisasin Javan kanssa Purinalla aurinkoisessa kevätsäässä, oli ihan mieletön ilma kisata ja plussaa järjestäneelle seuralle hyvin aikataulutetusta kisapäivästä.

Juoksimme kolme rataa. Ekalta radalta typerä ohjausmoka, vedin Javan muurin ohi, kun putkelta sille lähestyminen vaati hieman vetoa, mutta miksi pitää vetää liikaa? Kontaktit ok, ja puomilla istuttiin muutama tovi femman vuoksi. Jenna ja Neon tykittivät voittoon, hurjasti onnea tiimin puolikkaalle!

Hyppyrataa ennen tuntui, että rata oli profiililtaan ohjaajalle aikamoista paikalla seisoskelua, ei ollut ollenkaan minun tyyppinen rata. Väsättiin kuitenkin nolla ja voitettiin luokka, not bad! Viimeiseltä radalta pompsahti lentokeinu (Java luuli varmaan puomiksi, enkä minä painottanut käskyllä kuten yleensä, mainio minä!), uusin keinun ja päätin jatkaa muistamatta yleisesti toivottua tapaa poistua radalta ”treenaamisen” jälkeen… Loppurata oli ihan jees, oli jotenkin tajuttoman hyvä fiilis tehdä töitä.

Alla Javan radat:Lisäsin myös joitakin uusia kuvia Kevät 2011 -albumiin.

Ja tässä pari kuvaa Hanin pennuista, ikä nyt 6vk :)

 Mukavia ja aurinkoisia kevätpäiviä teille kaikille!

Ei kommentteja: