Tekemistä riittää...

...ja sehän on vallan kiva juttu!

Tiistaina vietimme aikaa hallilla agilityn parissa. Vetäisimme jälleen Jennin ja parsoneiden kanssa mukavat treenit, ohjelmassa oli suht yksinkertaisia juttuja, jotka painottuivat lähinnä esteosaamiseen. Moona ja Java pääsivät treenaamaan, ja treenasinpa siinä sivussa myös yhden pienen parsonin. Kiitos Jenni, kun sain kokeilla mennä Telman kanssa, oli NIIN hauskaa!! :)

Keskiviikkona Vähäniityn Sari oli meitä kouluttamassa ja oli kyllä hyödyllinen sen kertainen rata meille. Nyt ei ollut näkyvissä keskaria (eikä muuten ollut tiistainakaan!), Java toimi mielestäni hyvin ja oli kuulolla. En tiennytkään, että minun pieni koiramoiraseni on noin taitava... Oli mukava juosta ja tuntui, ettei kuntokaan lopu kesken vaikka vauhdilla saatiin painaa!

Alla klippi treeneistä:Lauantaina oli vuorossa kisat Riihimäellä, ei ollut tuloksellisesti ihan meidän päivä se: 2xHYL ja yksi 5vp. Ensimmäisellä hyppärillä Java tuli pussista suoraan jalkoihini ja paineli kiertämään väärän esteen takaa. Toinen rata oli hyvä, mutta pitihän minun jossakin mokata ;) Olin niin onnellinen radan puolessa välissä onnistuineista keinusta ja puomista -> puomin jälkeen ohjasin yhden hypyn väärin... hittohemmetti, olisi ollut niin hyvä rata, mutta hyvä fiilis jäi silti! :) Viimeisellä radalla Java tuntui perässä vedettävältä kivireeltä, muttei videolta kuitenkaan näytä niin pahalta. Loppurata ei toiminut yhtään, Java ajautui muurista ohi -> kielto. Eksynyt oli tämän kisapäivän sana, kivaa oli silti olla taas kisaamassa ja nähdä tuttuja!

Pakko laittaa video näistä Riihimäen kisoista, jotta näette kummalliset sössäilyni. Ei vaan, tuohon agirataan olen niin tyytyväinen siitä huolimatta, vaikka olin onnesta turhan soikea ja sen vuoksi vähän pihalla!

Kisaklippi alla:

Ei kommentteja: