Huippu treeniviikko

Elämä yhden pennun ja kahden aikuisen koiran kanssa saattaa tuottaa omat haasteensa. Pieni 8,5 viikon ikäinen monsteri kun ei voi ihan tuon ikäisenä vetää samoja lenkkejä mitä aikuisten kanssa teemme, saati sitten lähteä juoksemaan, joten ulkoilut yms. täytyy sovittaa vielä omaan järjestykseen.

Javan kanssa olen pyörähtänyt paristi hallilla tällä viikolla ja on kyllä ollut oikeasti ihan mahtavia treenikertoja molemmat. Nyt saatan todella ymmärtää mitä ihmiset tarkoittavat puhuessaan koirasta, joka alkaa olla agilityelämässä parhaimmillaan. Huh, pitää nyt olla onnellinen tästä mahtifiiliksestä ja koirasta, joka on ollut kuin ajatus, saattaahan sitä jossain välissä pudota risukasaan :D Hahhah, mut pienikin treeni vie eteenpäin!

Lupus on ollut mukana kaikkialla missä minäkin, raahaan sitä ihan jokaiseen paikkaan minne vain suinkin voin. Pyrin leikkimään sen kanssa jokaisessa tilanteessa, paikassa ja alustoilla/pinnoilla yms. Pentu on aika ärhäkkä ja vahva tapaus, ilmeisesti kovin samantapainen kuin isänsä, odotan niin mielenkiinnolla millainen tyyppi siitä kasvaa =D Hevostallillakin vain murahteli niille mammutin kokoisille eläimille, otti lungisti ja veti unet kameralaukussa. On kyllä kaikesta säädöstä huolimatta ollut juuri sellainen shelam pentu tähän mennessä kuin toivoin. Pidän tuossa pennussa mm. sen taistelutahdon lisäksi suuresta periksi antamattomuudesta ja sitkeydestä, jota toivoin todella paljon kolmannen koiran kohdalle.

Pentu lähti Javan kannustusjoukkoihin myös ASTn epävirallisiin kisoihin, olisin kovasti tahtonut treenata kisatilanteessa keinua, mutta sitä ei radalla tällä kertaa ollut. Tehtiin Javan kanssa ihan kiva rata, jota seurasi nollavoitto. Puomi ja A olivat hyviä, vapautin melkein heti ja tätä me juuri tarvitaan, muutenkin meno tuntui rennolta ja varmalta. Lux sai Javan avustuksella hauskan palkintolelun, narulelun jossa on karvaa ja tyyppi tykkää siitä hirmuisesti :)

Huhhuhuuu, pahoittelen tätä pursuilevan innon ja ilon vuodatusta, mutta näiltä osin olen vain niin kovin onnellinen! 

 Oli  k i v a a !


 Lupus 8,5 vko

Lux, tallikoira, 8,5 vko

Lisää kuvia täällä.


Javan treenivideo tässä alla:
6 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Jee, kommentointi onnistuu vihdoin :D Voih, tuo näyttää niin helpolta kun sen osaa. Oikea hyvän mielen video :) Mahtavaa tuo teidän meno! *kade*

Karoliina kirjoitti...

Niin upee oli Javan rata eilen! :)

Ja Lux, voi video miten ihana <3 ja nuo korvat, hihih! Niin mahtava! Pitää nähdä nyt pian sillai, et Shokkikin on mukana :)

Jenna Caloander kirjoitti...

Hih, isänsä poika! :D Ja noi korvat, hmmmmm, Jennuli taitaa pitää purkkaa matkassa ensi kerralla. Ihan salaa vaan "vähän" fiksailen... ;)

Mieletön toi treenivideo. Noi keppikulmat ja kontktit!! Vautsi!!

Karoliina kirjoitti...

Piti lisätä, et ihana lukea tuollaista iloa ja onnea :) ei tod tarvi pahoitella!

Alma kirjoitti...

Wau, upeeta menoa Javan kanssa!

Lux on kyllä sulonen tapaus, haluun tavata sen kunhan kotiudun :)

Maiju kirjoitti...

Noora: Joo, nyt tosiaan onnistuu kommentointi kun laitoin asetukset toisin, kiitos Iidan informaation :D iso kiitos kivoista sanoista :)

Karo: Kiitsa! Olisi tosiaan ehkä ihan hyvä tutustuttaa nää toisiinsa. Lux esittää semmoisia "isänsä poika" -eleitä, että jeeee, mihin mää joudun?! =D

Jenna: Kiitänma, korvat on kyllä ihan kivat noin ^^

Alma: Kiitos, törmäillään pian sitten kun kotiudut Suomeen :)