Leluja pörrää

Java pyrähti Kirkkonummella tänään pari starttia. Ohjaajalla oli ehkä maailman eniten "syön pääni" -olotila ennen ratoja, mutta päätin vetää täysillä ja keskittyä. Musiikissa on voimaa! Tämä oli tärkeä kisapäivä minulle, pystyin hyvään suoritukseen vaikka olin todella väsynyt. Juoksimme Javan kanssa kolmannen tuplan tälle nollien keruu kaudelle, kaksi nollaa, joista agilityrata vei voittoon ja hyppyradalta 2. sija. Yllätyin hyppärin ajasta, sillä Java sinkosi aivan väärään suuntaan putkelta ja asui pussissa piiiiiiitkään, joten aika jee! Java on miun hieno pieni superkoira <3

Lux jatkaa sosiaalistumistaan, pakkasin pennun mukaan autoon ja kisapaikalla sitä odotti monet leikkihetket kisahumussa. Tyyppi on niin reipas, häntä pystyssä ja pelottomana vetää kisapaikalla eikä pelkää oikeastaan mitään. Naurattaa sen tomera asenne maailmaa kohtaan, pienen pieni Lupus :)

Kohta voisi tehdä juoksulenkin ja sen jälkeen "rauhoittua" jännittämään illan matsia!

Javan radat alla:See ya!

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Teidän meno näyttää kyllä niin hyvältä: helpolta ja sujuvalta! Javakin näyttää menevän niin lujaa! Teidän yhteistyö näyttää tosi hyvältä! Onnea nollista! :)

Maiju kirjoitti...

Kiitos paljon, Tiina! :)

Iina kirjoitti...

Seikkailinpa netissä ja löysin teidän blogin :) Oon joskus aikoinaan sun kotisivuilla vieraillutkin. Selailin sun tekstejä ja oli kyllä mukavaa luettavaa :) Osaat kirjoittaa kivasti!

Onnea uudesta perheenjäsenestä! Oikein suloinen tapaus!

Muutaman videoklipinkin katsoin sun ja Javan agilitymenoa! Ootte kyllä taitavia :)

Pitääpä lisätä tämä blogi meidän blogin seurantalistalle.

Mukavia treenihetkiä!

-Iina

Maiju kirjoitti...

Kiitokset kommentistasi ja mukavista sanoista! :)

Maiju