Minä TAAS

Pikaisesti, ette näemmä pääse minusta eroon. Oli kiva ja lämmin kisapäivä tänään Helsingin Kivikossa, aurinko paistoi jopa niinkin hyvin, että pään sisällöstä oli tulla höttöä. Täytyy niin muistaa juoda, jotta keskittyminen pysyy päällä kokoajan.

Mulla oli mukana Java ja pentu, Lux pääsi ihastelemaan jälleen kisahumua ja oli paikalla kuin kotonaan, leikki ja temmelsi. Monilta tuli kommenttia, että aika itsevarma ja reipas koiran alku, hieno pieni pentu :) Luxin sisko oli myös mukana ja lähti samalla reissulla maailmalle. Oli mukavaa tavata hyvällä ajalla Kirsi, jonka luokse Ouluun tyttöpentu lähti matkustamaan. Nähdään taas!

Veli ja sen sisko

Veli-paimen kyttää siskoa


Javan skabat menivät hienosti tänään ja radat olivat aika helppoja. Ensimmäiseltä radalta nollavoitto, olen todella iloinen meidän ratatyöskentelystä ja siitä, etten lähtenyt ajatuslinjalle: "onpa helppo", jonka kautta olisin voinut kosauttaa radan unohtaen ohjaamisen. Selkeästi tässä on tapahtunut kuluneen vuoden ja talven aikana jotakin. Pysäytyskontakteilla voitto oli aika mahtavuutta. Toisella radalla java luuli keinua ilmeiseti puomiksi -> tuli ennen aikojaan pois, mur, joten uusin ja uusinta keinu olikin nätti. Vahvistusta, vahvistusta! Radan alku oli todella hyvä, keskityin hyvin ja Java kesti A:n alastulon todella jees vaikka juoksin pitkälle eteen. Näin sen vaan pitäisi mennä! Kokonaisuudessaan radoilla oli varmasti parasta meitä lukuunottamatta sitä keinua, jes!

Huomenna lauman kanssa reenaamaan, pääsee Ledikin jälleen tekemään jotakin pientä! :))


Ei kommentteja: