Nyt se on virallista

Java on nyt virallisesti FI AVA FI AVA-H Minimonsin Downpour. Hieno pieni koirani!

Lux saavutti alkuviikosta hurjan 10 viikon iän, on se jo iso! Jokainen päivä pennun kanssa on ollut ihmeellinen ja yllätyksiä täynnä. Olen vienyt Luxin joka päivä jonnekin ja reipas se on ollut kaikkialla, helpottaa elämää kummasti. Lisäksi jos muistelee Ledin pentuaikaa, niin en voisi olla (jälleen kerran) kiitollisempi pennusta, joka on mennyt häntä pystyssä tähän mennessä kaikkialla!

Naksuteltu ollaan myös, jokaisen safkan aikaan jotakin pientä, eli lähinnä olen opettanut penneliä käyttämään aivojaan :) Huvittaa vähän, sillä yleensä kai ensimmäinen asia jota pentu tarjoaa, taitaa olla istuminen, mutta Lux on keksinyt pyörimisen vasemmalle itsensä ympäri. Se on sisäistänyt tempun niin hyvin, että eilenkin kesken leikin pyörähteli muutamia kertoja lelu suussa ja jatkoi taas juoksemista. Miksi tehdä etenemisestä helppoa? Pussiin ja putkeen tuo on päässyt hallilla leikin lomassa pari kertaa, kun keksi putken jo itsekin... Treenaamaan meillä ei ole mikään kiire, jos sitä edes treeniksi voi pennun kanssa kutsua :)

Java on treenannut aika vähän ja treenit ovat käyneet joiltain osin jopa tylsiksi... Treenaan todennäköisesti osaamistasoon nähden liian helppoja juttuja, vaikka hetki sitten asiat, joita olen toteuttanut viime treeneissä, olivat meille vaikeita. Missä välissä tuo koira on oppinut ne? Yksinään käynyt hallilla? En ihmettelisi. Ensi viikolla pääsemme taas liitämään Sarin silmien alle, joka on ihan huippu juttu!

Ledi pääsi myös liitämään viime viikolla ja oli ihan innoissaan menossa, mitä vaan ruuan eteen :) Olen miettinyt, että pitäisikö siltä ajaa tässä turkin ajo buumin ohessa myös karva matalaksi? Kesät ovat olleet Ledille aika tuskaa tuon reuhkan kanssa... Nyt sillä ei oikeastaan ole edes pohjavillaa, "ainoastaan" tajuton kaulus ja paljon pitkää karvaa, mutta ei varmaan tekisi Ledille pahaa olla vähän kevyemmällä peitekarvalla.

Lux 10vko: pari kuvaa alla ja loput täällä, suuri kiitos Tiinalle kuvista!


 Hauskaa, että Luxin ilme on samalla tavalla  " ilkikurinen " kuin Javan :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana,söpö Lux!! :)kiva nähä teitä sit SM-kisoissa,otan pennun mukaan niin pääsevät vähä juoksemaan pitkästä aikaa :) Nii ja onnittelut valioitumisesta!! :) Kirsi ja Jippu

Maiju kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja kiva kun eksyit tänne! :) Todellakin, hauskaa nähdä sitten myös teitä ja kiva kun pennut pääsevät taas ottamaan matsia keskenään! :)