Parempi päivä

Tänä viikonloppuna meitä vei Stadi Games, starttasimme Javan kanssa neljä rataa. Lauantaina ei osattu mennä suoraan ja ohjaukseni jäi yritykseksi. Sunnuntaina sitten…

Lauantain hyppärillä tuli okserin rima alas, miten olisi se yksi askel ja malttaminen? Riman putoaminen sai minut kokeilemaan loppuradalla jotakin suunnitelmistani poikkeavaa ja ketuiksihan se meni. Ei sinänsä, vitosillahan ei mitään tee, mutta olisi kai syytä opetella ohjaamaan radat virheidenkin jälkeen sujuvasti ja suunnitelmien mukaan loppuun? Olisi.

Agirata oli hyppyrataan verrattuna helppo ja sehän se monesti kostautuu. Java ei lukenut ohjaustani alkusuoran päässä olleelle hypylle normaaliin tapaansa ja siitä kielto. Javan pitäisi siitä ohjauksesta hypätä, mutta… Tuloksissa luki hyl, ilmeisesti koskin esteeseen vaikken ollut lähellä yhtä ainoaa estettä. Hmmm?

Mun kai pitäisi kehittää ennen startteja joku ääretön "aggressiivisuus" ylleni, että saan puristettua itsestäni kaiken irti. Sunnuntaina mentiin aikalailla sillä fiiliksellä (johtuen omista sössäilyistä lauantain radoilla) ja hyvin taidettiin mennä. Agiradalta tuli nollavoitto suht kivalla suorituksella, vähän siellä oli näkyvissä sitä tyypillistä kysyykysyykysyy-menoa, mutta tyytyväinen olen! Jokainen este tuntui taistelulta ja maaliin pääsy helpottavalta :D

Hyppyradalta saatiin myös aikaisiksi nollavoitto n. 20 sadasosasekunnin turvin, Jenna ja Neon tulivat tiukasti meidän takana. Niin samoissa ajoissa nuo sisarpuolet menevät, että tiukkaa tekee. Kun tulisi molemmille joku päivä vielä ihan nappiradat, niin pääsisi kisaamaan kunnolla ;D Onnea tyypit! Javan toinenkin velipuoli Kriisi kisasi ensimmäiset kolmosten startit tänä viikonloppuna ja hyviä juttuja oli näkyvissä, kyllä näitä nuoria ja hyviä koiria vaan puskee 3-luokkaan kovaa vauhtia :)

Molempien ratojen yhteistuloksella Java voitti myös Friskies Cupin osakilpailun. Huuh?

Pienisuuri pentu Lux sai taas huomiota osakseen kisapaikalla (ja olla Minimonsin kisamaskottina kannustamassa sisaruksia). Missä tahansa pennun kanssa liikkuukin, on varmaa, ettei matka etene kuin muutamia metrejä kerrallaan, ellei sitä piilota laukkuun. Siellä se Lupus meni taas häntä pystyssä ja monta rautaa tulessa kisapaikalla, odotan niin millainen siitä tulee isona!

Ledi oli myös mukana kisoissa. Kyttään sen vointia nyt kuin haukka ja tuntuu, ettei sillä ole tällä hetkellä kaikki ihan ok. Täytyy nyt seurata ja sitä mukaa viedä se taas Viikkiin, jos alkaa näyttää siltä… ikäviä nämä.

Javan sunnuntain radat alla:

4 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Oli kyllä niin upeet nuo teidän eiliset radat, ettei mitään rajaa :D

Niin kadehdittavan upeeta ohjausta! Hyvä te!!

Karoliina kirjoitti...

Niin ja piti lisätä, tuloksissa teille oli merkattu vitonen lauantain perusradalta :)

Maiju kirjoitti...

Kiitos! On tässä treenattukin ja jos se ei jossain näkyisi, niin ei hyvä :D Ja oho, niinpä onkin. Katsoin lauantaina tulostaululta agilityradan kohdalta, että olisi merkattu hyl. Jännä juttu :)

Jenna Caloander kirjoitti...

Huippumenoa!! Onnea vielä! <3