Sumussa

Pikku-susi kasvaa ja se on jo iiiiiiso jäbä, ainakin omasta mielestään. Tänään eräs ryhmäläiseni nauroi, kun tyyppi oli häntä pystyssä valmiina ottamaan lähes matsia isojen urosten kanssa. Voi huuuh, ei taida olla naurun asia enää hetken päästä? En oikeasti tiedä mikä monsteri tuon pienen suloisuuden alla piilee, mutta on se vaan ihanan kamala silti! Pidän sen taistelutahdosta niin paljon ja pennut on muutenkin ihan parhaita, kun niiden kommelluksille saa aina nauraa! =)

Agilitykin tuntuu olevan niin tuon pennun geeneissä... tänään se oli Sporttiksella taas mukana kun olin kouluttamassa. Siellä se pennu veteli yksin putkia, yritti kiivetä puomille, halusi leikkiä rimoilla kun siirtelin niitä sopiviin kohtiin, tappoi leluaan ja juoksi edes takas hallissa. Ihmiset eivät sitä kummemmin kiinnosta, mutta menee häntä heiluen tervehtimään, jos joku sattuu sopivasti sille juttelemaan. Lux seuraa minun tekemisiä aika hyvin, mutta vääntää sen kanssa saa jo nyt, jos sille osuu tahtovaihde päälle. Ihan erilainen pentu kuin Java, joka oli kolmiviikkoisesta alkaen kuin mun varjo, tämän kanssa saa luultavasti tehdä töitä. Meillä on Luxin kanssa edessämme mielenkiintoinen tulevaisuus :D Voi voi.

Lupuksen tämän hetken painosta ei ole mitään tietoa, mutta korkeutta on epämääräisten mittausteni mukaan nyt 9-viikkoisena ~20,5cm.


Alla vähän kuvasarjaa:

 Joku saattaa olla hieman ylpeä lelustaan.

Kingi-Ledi<3

 Lux, 9vko :)

" Kohti ääretöntä ja sen yli. "


Muutamia uusia kuvia löytyy nöistä albumeista:

2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Hihii! En malta odottaa, että näen pienen ja reippaan :).

Maiju kirjoitti...

Hiihhiii, ehkä pian näät! :) Mut mä kans odotan, että nään sen hurjan auton moottoreihin kiipeävän ärrierin! :D