Fiilistelyä ja paluuta maan pinnalle

Hihih. Hieno fiilis, edelleen! Eiliset treenit tosin palauttivat aika hyvin maanpinnalle, vielä on töitä tehtävänä. Sarin treeneissä juoksimme eilen, saattoi vähän painaa viikonloppu jaloissa, kun 15min yhtäjaksoinen juokseminen ei ollutkaan niin helppoa kuin viikko sitten, mutta ehkä se sallitaan.

Lux on ATD:n penturyhmässä, joka on ennen Javan treenejä, en ole käynyt siellä pennun kanssa vielä kunnolla. Eilen kävin vähän leikkimässä Lupuksen kanssa ryhmän vuorolla ja otettiin samalla Jennan ja koirien kanssa parit kontaktit, kun Sarilla oli treenisuunnitelmissa hyppyrata. Vähänkö "hiillostettiin" koiria, ihan älytöntä juoksemista, huutamista ja melskaamista (mene, mene, mene!), että varmasti tulisivat kontakteista läpi. Joo, no epäonnistuttiin siinä mielessä etteivät tulleet. Meitä nauratti niin paljon, kun teimme paria teknisempää juttua ensimmäisellä kahdella esteellä ennen puomia ja ei toiminut yhtään. Ollaan mekin mestarit. Hahhah, voi meitä :D

Lux teki penturyhmässä vähän suoraa, suht lyhyttä putkea. Leikin lomassa laitoin välillä putkeen ja tein jopa pientä umpikulmaa. Vähänkö meillä oli siistiä, se on niin innoissaan menossa! :) Pentu täytti muuten 14vko tällä viikolla, korkeutta n. 25cm.

Video pikku-tyypin kanssa pelleilystä hallilla, hihii:
Ja pakolliset fiilistelyt viikonlopulta :)

Keskittyminen ennen finaalia (c) kepeataival.fi


Keskittyminen finaaliradalla (c) Sini Lindroos

Finaaliradan viimeiset takakurvit (c) Sini Lindroos

 Maalissa :) (c) kepeataival.fi

Iida, Jenna, minä ja Sari (c) kepeataival.fi

Kärkikolmikko (c) kepeataival.fi 

2 kommenttia:

Jenna Caloander kirjoitti...

Hahah me oltiin eilen kyllä tosi surkeita.... :D Naurattaa vieläkin! Etenkin mun uusi ohjauskuvio ennen pituutta!

Maiju kirjoitti...

Haaahah, ei kyllä voi olla nauramatta. Ei tainnut mennä ihan putkeen :D