Viimeisiä viedään

Noniin, sieltähän ne karkelot pian iskee, SM-kisahumun kutsu tuntuu jo! On hauskaa nähdä koirakoita ympäri Suomea, kaikki kokoontuvat jälleen taistelemaan verenmaku suussa kirkkaimmista mitaleista ;) Ei vaan, on kivaa törmätä mm. Javan ja Luxin sukulaisiin ja niiden ihmisiin, perhettä on sitten kunnolla koossa. Pikku-hukka Lux pääsee tauon jälkeen ottamaan taas matsia Jippu siskonsa kanssa, jännää nähdä millainen on suhtautuminen sisarusten välillä :)

Eilen treenattiin hallilla ilman kouluttajaa. Väännettiin ryhmän kesken kiva pätkä, jossa oli mm. tiukka käänto okserilta putken umpikulmaan, putki-puomi erottelu niin, että pienikin liike olisi saattanut työntää koiran putkeen, kun piti mennä puomille (oliko tarpeeksi sekavaa...). Pöytä oli ohjaajan juoksulinjan edessä, avokulma kepeille jne. Hyvät treenit oli kyllä, Java tuntui menevan lujaa ja opetti minulle taas ohjauksen ajoituksesta lisää. Ihme mokia tulee välillä, jotka laittavat yrittämään enemmän. Käännöksiä pitäisi kyllä treenata, saisi koira tehdä joissakin kohti enemmän töitä ponnistuksissa ja hypyn päällä. Tuntuu vähän siltä, että esim. makseille tämä opetetaan ihan luonnostaan, minien kanssa sitten juostaan vähän sinnepäin... Mutta, on kyllä aika mahtavaa tehdä töitä tuon koiran kanssa radalla :)

Lux sai ensimmäisen rokotteensa. Oli reipas tyyppi eläinlääkarissä, mussutti ruokaa, ei huomannut pistosta ja kävi poydälle makaamaan. Rento kaveri. Välillä olen niin helisemassa sen itsetietoisuuden kanssa, osaa halutessaan vetää mua niin 6-0, joka on toisaalta aika hienoa :)

Ledi on voinut nyt ihan hyvin. Kuumuus sitä haittaa jonkin verran, mutta ei olla onneksi menty missään suhteessa siihen, että olisi tarvinnut vielä koiramoiranen Viikkiin. Huuuuh...


 Lux 12 viikkoa

Ei kommentteja: