Aikamoista

Hii, nyt on jotenkin tosi hyvä fiilis! Huomenna on lähtö Agirotuun Jennan ja Karon kanssa ja reissussa vierähtääkin sitten koko viikonloppu. Perjantaina Java kisaa yhden startin ja lauantaina pari. Joukkuekisa jää välistä, eikä ole ehkä huonoin idea säästää koiraa, etenkään näillä keleillä.

Viime viikonloppuun sisältyi mm. sulkapalloilua, juoksemista, peruslenkkeilyä ja lenkkeilyä Luukissa. Ystäväni kanssa pelasimme sulkapalloa ja kehitettiin oma tripla-sulkkis ja muuta kivaa. Kolmella pallolla lyöntejä niin paljon kuin pystyi ja oli aika hauskaa, saattoi tuottaa omat haasteensa! :) Vähänkö kesällä on kivaa, voi vain painua ulos ja tehdä monia asioita tarvitsematta hirmuista vaatekertaa ja sisähalleja. Sulkapallo tukee agilityakin hyvin! Luukissa vietetimme muutaman tunnin Jennan ja Päivin + koirien kanssa, kiitos seurasta heille ja kiitos vielä Päiville eväistä, nams!

Olen viettänyt laatuaikaa Javan kanssa, sekä lihashuoltanut ja pitänyt sitä levossa agilitysta. Palauttavilla juoksulenkeillä se on ollut mukana ja tehnyt muutamia vetotreenejä, muutoin Java on saanut olla iisisti. Tänään käväisimme Hau Openissa Laamasen Mian radalla, viikkoon ei oltu treenattu mitään ja nyt käytiin sitten kisoissa. Oli jännä fiilis ennen startteja, siis todella jännä ja määrittelemätön, hurjaa. Rata meni yllättävän jees, yksi rima tuli alas, kun hätiköin seuraavan esteen takaaleikkausta, eipä ole rimojakaan nyt hetkeen kolissut. Keinu oli mun numero yksi tällä radalla, Java kuunteli hyvin uutta hidastuskäskyä ja olisi tehnyt ok keinun, mutta vitosen ollessa alla tein esteen uudelleen, kaikki muistuttelut nyt käyttöön! Mutta on mulla kyllä hieno koira, niin kivaa sen kanssa on mennä ja niin kivaa myös katsoa sen työskentelyä radalla. Täytyy nauttia jokaisesta hetkestä, aika on rajallinen...

Pentu sai vahvisterokotteensa tällä viikolla, kun käytiin vierailemassa eläinlääkärissä. Pöydällä vietetty aika kului extra-herkkuja syöden ja Lux tykkäsi. Painoa oli 2,10kg ja korkeutta nyt 25,5-26cm, hassu pikku-ukko. Varma mini se on, jos agilitya ajatellaan, ellei vedä jotakin megaspurttia kasvuun jossakin välissä, johon en oikein usko. Pennusella on menossa nyt jännä-kausi, kaikki on mielenkiintoista ja arvoituksellista. Tänään mm. yksin pientä mäkeä alas vierivä skeittilauta herätti Luxin huomion, on se kyllä hauska tyyppi pitkän ja heiluvan häntänsä kanssa.

Huhhuh, et semmossii ja mitäs vielä. Mun pitäisi mennä hierojalle tms., tekisi kai ihan hyvää. Perus juttu, koira menee vaihteeksi fysioon ensi viikon alussa, mutta itse pärjäillään sitkeästi ilman... Asiaa on tosin auttanut se, että rankoilta lenkeiltä tullessa olen valellut kylmällä vedellä jalat, joka on selkeästi auttanut palautumista!

Ensi viikolla alkaa homma taas alusta, valmistelua ja valmistelua. Keskiviikkona Sari kouluttaa meitä jälleen, joka aika huippu juttu, Lupuskin pääsee hallille taas telmimään ennen Javan reenejä :) jossain välissä, kun ehtii, niin voisi lisätä vähän videopätkää, materiaalia olisi vaikka kuinka.

Ledi on voinut hyvin ja kuumuus ei ole myöskään kummemmin sitä haitannut. Harmi, ettei se voi tulla enää mukaan juoksulenkeille. Olisi tosi kivaa juosta myös sen kanssa, mutten halua rasittaa Lediä turhaan. Muistan kun se oli nuorempi ja juostiin aika paljon, niin sen kanssa sai kyllä hyvän vetoavun juostessa, vetäminenkin kun tuntui jossain. En vaan kestä kun nämä koirat vanhenee... äh.

Epätoivoinen yritys saada yksin kuvaa rakenteesta, tulos yllä. Javan valioruusukkeet takana, jooh,  ei hyvä...

 Pidän ilmeestä!

Wihii!

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Jes, kohta starttaa meidän road trip :-)

Mä oon saanut Shokilta kaiken muun jahtaamisen pois (pyörät, autot yms) mut skeittarit on edelleen sen suurimpia vihollisia, huoh :-)

Kohta nähdään! Kriisi ehkä tulee "vähän" leikkimään Luxin kanssa. Se on kyl niin rakastunut siihen :-)