Vauhdilla suuntaan jos toiseen

Helsinki - Vantaa - Nastola - Lahti - Nastola - Vantaa - Helsinki - Lappeenranta - Helsinki - Vantaa - Seinäjoki - Vantaa - Helsinki - Joensuu - Helsinki ... Pähkinän kuoressa kesän matkailut tähän asti, kotona on ehtinyt vain käydä kääntymässä, kun on täytynyt jo pakata rinkka uutta matkaa varten. Huh tätä reissaamisen määrää! Seuraavaksi suuntana Itävalta, jonne lähdetään täysin seikkailumielellä, EO kutsuu ja sen jälkeen katsellaan mihin päädytään... Ja treenattuhan ei olla sitten ennen karsintoja olleella viikolla, hehhee, ei naurata.

Maalla oli niin mahtavaa olla, oli aikas rauhoittavaa päästä pois kaupungin hälinästä, eikä innostanut lainkaan palata takaisin Helsinkiin. Juoksin, pyöräilin, lenkkeilin, kalastin, uin, löhöilin ja olipa vaan kivaa! Lupus treenasi ensimmäisen kerran ikinä hypyn siivekkeiden kiertoja ja hiffasi nopeasti mistä on kyse. Aika haipakkaa se menee jo nyt ja intoa riittää kivasti, ihana sen kanssa on tehdä :) Ledinkin näin taas, on se ihan paras batman.

Odotan jo pikkuhiljaa elokuuta ja taukoa agilitysta, treenataan varmaan pari kertaa tuolloin, kun on Sarin treenit, mutta muuten Java saa vähän lepäillä rankemmasta treeni- ja kisatahdista. Ryhmien kouluttaminen jatkuu elokuussa pienen taukon jälkeen.

Suomi sai hyvät koirakot maajoukkueeseen, isosti onnea kaikille! Meillä on kyllä ihan paras koutsi, go Sari ja Iiro, olen niin iloinen! :)) Ja Caro ja Kerttu ne vaan tykittää vuodesta toiseen, vhou!

Pikainen päivitys oli tässä, pidempää jorinaa mahdollisesti luvassa sitten kun ehdin. Alla muutama kuva pennelistä, Luxilla nyt ikää noin 4,5kk. Vähän korvakarvat rehottaa, mut ei anneta sen haitata! :)
  Metsäläinen.

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

Oijoi miten Lux on kasvanut :-)

Aivan ihana äksy Lux <3

Tsemppiä Eo:hon!