Fiiliksissä

Hiiii, oli niin kiva kisapäivä tänään, ettei mitään järkeä! Tässä vähän tarinaa ja analyysia, vaikka aina yhtä tylsää on sellaisia lukeakin! :)

Olen todella tyytyväinen meidän menoon tänään, toki löydän aina jotain inistävää, mutta mikä euforia voi joistain asioista tulla... keinu toimi tänään samalla tavalla kuin treeneissä, joka on aika iso palkinto minulle! Omassa ohjauksessa en joitakin juttuja voi ymmärtää ja pitäisi vähän miettiä kuinka hioa niitä pelleilyjä pois. Tämän päivän kisaradat juoksin kuitenkin juuri sillä innolla, tahdolla ja asenteella, jonka olen halunnut löytää. Taas yksi etappi saavutettu, tai pari.

Yksi parhaista asioista tänään oli ehkä se, ettei ainoastaan perusvauhti riittänyt voittoon, vaan täytyi myös tehdä töitä päästäkseen palkinnoille, oli aika hienoja ratoja tyypeillä :) Meille ekalta radalta 10, ensimmäinen rima... olen tottunut jättämään Javan riittävän kauas ekasta hypystä, jolloin se saa kunnolla hakea ponnistuspaikan ja nyt ponnisti ihan suoraan riman päälle, kun tilaa oli niin vähän. Kepeiltä kaksi vikaa väliä jäi pujottelematta (??!?!?), joten jouduin korjaamaan, mur. Keinu oli se paras juttu tällä radalla ja puomi kanssa, nopsaa ja hallittua meininkiä.

Hyppäriltä nolla ja 3. sija, kärki meni ihan sadasosissa, mahtavuutta! Meillä paloi parin hypyn liiallisessa hidastuksessa aikaa eli ei tarttis yrittää niin paljoa kuitenkaan vääntää, vaikka lyhyempiä hyppyjä haluaisikin. Aika rumaa. Radan alkuun olen tyytyväinen, Java teki todella nätisti töitä. Hannalle hurjasti onnea Röllin hyppyvalioitumisesta! :))

Vikalta radalta juostiin myös nolla (tupla, jeejee!). Kontakteilla pysäytin suht kunnolla ja eihän on/offeilla ajat riitä, se on selvä se, ellei vapauta ihan heti. Valssit ei ole olleet nyt minulla kyllä ihan parhaita mahdollisia ja olen mennyt vähän töksähdellen, mutta mitäpä pienistä. Tykkäsin myös tästä radasta ja edelleen, se keinu!

Alla Javan kisaradat. Ekalla radalla ei ole oikein muuta ilakoitavaa kuin kontaktit, mutta niissä on tällä erää jo tarpeeksi ilon aihetta, ainakin minulle!


4 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Teidän takuuhienoa menoa on aina ilo katsella kuinka teette molemmat kympillä töitä! Hienoja puomeja etenkin näillä radoilla :)

Jenna Caloander kirjoitti...

Todella hyviä ratoja ja järjettömän hienot kontaktit!! Paljon onnea tuplasta! Velipoika metsästää sitä vielä.... :)

-Jenna

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat kontaktit!!! :)Ja Lux myös jo tosi etevä poika! Jippu vielä ihan alkutekijöissä.. pitää alkaa treenaileen. Terkkuja!
Kirsi ja Jippu

Maiju kirjoitti...

Lotta: kiitos kaunis, kiva kun kommentoit! =)

Jende: tänks!

Kirsi: kiitos kovasti! Olisi kyllä niin kiva nähdä teitäkin ja mennä esim. treenailemaan yhdessä. Miksi tämä välimatka... :(