Hei, nyt ei sada!

Huh, onpahan ollut viikko... Treeneistä on ollut nyt taukoa, Luxin kanssa olemme tehneet vähän puunkiertoja ja naksuttelua. Kroppaansa tuo pentu kehittää jatkuvasti ja on vielä kovin keskeneräinen, jännittävää nähdä millaiseksi se loppupeleissä kasvaa ja kehittyy. Olen tullut tulokseen, että esim. keppien opetus alkaa vasta noin vuoden iässä, sen verran hankala este kropalle. Pohdinnan alla on vielä kuinka lähden keppejä opettamaan.

Ledille tilasin ajan kontrolliin, siellä taas on otettava vastaan mitä lekurit iskee sappijutuista naamalle, toivottavasti lääke on vaikuttanut positiivisesti Ledin oireisiin. Olen yrittänyt seurata parhaani mukaan olisiko sillä mahdollisesti joitain kipuja ja tullut tulokseen, että niitä on äärimmäisen vaikeaa havaita, sillä tuo koira ei näytä niitä...

Olen yrittänyt ottaa kuvia jonkin verran, mutta huonot säät ovat sotkeneet suunnitelmia sen osalta ja muutenkin, on niin hemmetin hankalaa kuvata tätä trioa etenkin yksin, huoh, ei meinaa niistä kuvaussessioista tulla mitään :) Laatu ei päätä huimaa, siitä suuret pahoittelut, valotukset ja värit yms. päin pers... mutta ehkä sen kanssa voi elää? Tällä linkin takana muutamia kuvia, KLIK.

Eilen oli viimeinen treenikerta parin ryhmän kanssa, joita olen kouluttanut pitkin kesää ja onpa vaan haikeaa jättää se kaikki taakse. Niin on ollut heitä kivaa mennä kouluttamaan ja kehityksen näkeminen sekä motivoituneet koulutettavat on aina mukava juttu. Kortinkin olivat tehneet, johon oli muokattu kaikki kesän treenien ratapiirrokset - kyllä oli tällä tytöllä hymy herkässä :) Kiitos kuluneesta kaudesta teille, jos joku vaikka sattuisi tätä lukemaan, toivottavasti törmäämme pian uudelleen! :) Kyllä minä vaan tykkään tuosta kouluttamisesta, aina voi kehittyä ja käyttää aivojaan sekä asettaa itsensä haasteiden eteen.

Olisikohan tässä taas jorinaa riittävästi tällä erää? Toivottelen mukavia syyspäiviä!

Ledi ja keppi + pieni otus etualalla

Sisarukset temmeltää skunkkilelun kanssa

 Tiedän, tuo korva, mutta mun mielestä pystykorvat ei ole lainkaan huono juttu! :)

Tuo kokoero :)

5 kommenttia:

Carolina kirjoitti...

Lux on kyllä ylisöpö yksilö! <3 T: Lapin sukulaiset ;)

Maiju kirjoitti...

Hehee :D terkkuja teille!

Tuija kirjoitti...

:)

Pystyt korvat on just pop! :D

Maiju kirjoitti...

Haa, löysit meidät! :D

Joo mä tykkään kanssa! Jennan toivomuksen vuoksi tässä vielä elättelen toiveita niiden alhaalla pysymisestä, mutta näyttäis vähän siltä, että sitkeässä ovat nousemaan... :D

Jenna Caloander kirjoitti...

Purkkaa vaan !!!!

;)