Ihan pikaisesti

On kyllä tähän alkuun todettava heti, että koirapiirien yksi hienoimmista asioista on se, että tapaa niin paljon erilaisia ihmisiä!

Viime viikolla tein reissun Kouvolaan, jonne vein Javan ja Neonin Patricialle fysioon. Oli kiva kuulla, että Java oli paremmassa kuosissa kuin viimeksi, mm. liikkeissä ei ollut mitään huomautettavaa, jes! Muutenkin koira oli ok kunnossa, paitsi edelleen lihaksia saisi olla edessä enemmän. Java ei kehitä etupäähän kunnollista lihaksistoa, mutta syvälihakset voisivat olla paremmat, jumppaa jumppaa... Onneksi Java käyttää niin hyvin voimaa takaa esim. radalla, joten pärjää kuulemma hyvin myös tällä etupään lihaksistolla mikä sillä on nyt.

Lux on hoitanut tämän viikon "treenit", kävin viime viikolla koutsaamassa kaveria ja samalla tein vähän Luxin kanssa. Pikku-ukko liitää aikas hyvin :) Paljon on taas vireillä treeni-ideoita ja jatkuvasti tulee lisää, mikä on ihan jees juttu, en vaan meinaa pysyä mukana siinä tahdissa, mitä kaikkea pitäisikään tehdä! Ei mulla tosin mikään kiire ole, haluan keskittyä nyt mahdollisimman paljon Javaan, mutta huomaan silti innostuvani kaikista ohjausjutuista yms., kun on uusi koira kyseessä!

Vähän huvittaa tuo pentu, kun alussa ensimmäisen kuukauden Lux veti mua aivan 6-0. Olin niin helisemässä, kun en meinannut kiinnostaa Luxia pätkän vertaa, ei puhettakaan että se olisi tullut mun luo... Murisi kun otin sen syliin ja puri käsiä kun yritin laskea maahan kyljelleen/selälleen. En ymmärrä mikä äkäisyys voi semmoisesta pienestä lähteä. Nyt on ihan erilainen, tälläkin hetkellä nukkuu mun vieressä, hassu pieni eläin :)

Ens viikolla taas Sarin treeneihin, eikä tää malttaisi odottaa!


Tässä Luxin puuagilitya

7 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Soot nainen ärsyttävä! Ei pentu saa tehä puilla noin hienosti, koska minun muka-pentukaan ei tee.

Mut siitä huolimatta, että olet ärsyttävän hyvä, niin ensi kerralla fyssarikäynti illaksi, pyytää nimimerkki Kuvola.

Tiina kirjoitti...

Taitava Lux. :)

f kirjoitti...

Mukava video ja taitava koiruus. :---)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun Lux on taitava..en malta oottaa,että nähdään :) Kirsi ja Jippu

Karoliina kirjoitti...

Vautsi! Upea pikku-Lux! <3

Jenna Caloander kirjoitti...

NO VAU!!! Törkeen hyvin menee!!

Maiju kirjoitti...

Voooi, kiitän kovasti kommenteista, aina niin hauskaa lukea!

Iida: Hahhahaa, Mara on kovis! ja joo, täytyisi kyllä toteuttaa pyyntösi. Muuten, tänks hyvästä puhelusta, jotku asiat huvittaa vieläki! :D

Tiina: Lupus on aika cool!

Noora: Kiitoksia! Kurkkasinpa blogiasi ja totesin, että ovatpa koirasi kauniita ilmestyksiä! :)

Kirsi: En minäkään malta oottaa, vois ihan livenä purkaa... :D