Minä ja liikkuva yksiöni...

...eli armas autoni. Viime viikko meni käytännössä lähes kokonaan hallilla/kentällä, joten tuli vain mieleeni, että onnistuisikohan autossa punkkaaminen enää tähän aikaan vuodesta? Mutta höh, taitaa olla jo liian kylmä...

Ei mutta, esimerkiksi kesällä voisi farkusta kaataa takapenkit, kääntää koirien häkin sivuikkunoiden suuntaisesti ja laittaa viereen itselleen patjan. Mitä mukavuutta! :) Ei olisi ollenkaan mahdoton idea toteuttaa ja olisi taatusti paljon mukavampi ratkaisu, kuin viimekesänä Itävallan reissulla autossa nukuttu yö. Nukuimme viimeisen yön huoltoaseman pihassa autossa, Volkswagen Polossa, jonka etupenkkejä sai vain vähän kallelleen. Saattoi hieman olla juminen olo aamulla, kun lampsin huoltikselle pesemään hampaita.

Java treenasi viime viikolla pari kertaa ja Lux kerran. Ojangossa tuli heitettyä lenkkiä viime viikolla mm. treenien ohessa ihan kunnolla, pidän niistä maastoista kovasti. Harmi vaan, kun kesällä siellä on niin paljon käärmeitä... Poikkesin viikolla myös Laajasalossa lenkillä Tiinan ja shelttien kanssa, on ihan superia päästä eri maastoihin ja oli aika hyvä fiilis käydä istumassa meren rannassa rantakallioilla :)

Viime viikolla oli Sarin treenit ja voi jee, kun olin innoissani, oli jotenkin niin rentoa ja kivaa mennä! Rata vaati rytmitystä ja sisälsi asioita joita meidän tulisi treenata, mm. keppien avokulmia ja leikkauksia. Juoksimme radan aika monesti läpi nollalla ja eipä olisi moinen vaan onnistunut tuollaisella radalla vielä viime vuonna, joten on tässä jotain tapahtunut. Vähän harmittaa meidän hallin pieni koko, kun olisi ihan mainiota päästä tekemään rataa piiiiiitkillä esteväleillä ja oikeasti juoksemaan kunnolla. Odotan jo taas innolla ens treenikertaa Sarin valvovan simmun alla!

Olen ehkä onnellisin tyttö tällä hetkellä ikinä. Sain viime viikolla mahdollisuuden kokeilla juosta maksikoiran kanssa, ohjattavana oli BC Sätkä, ja voi sitä onnea jo silloin, kun tyyppi istui vieressä minun sivulla ja tuijotti ihan työnarkomaanina. Aaaaaaa, kaverikin kommentoi, että hymy korvissa ja kiilto silmissä tein töitä tuon koiran kanssa. Kiitos mahdollisuudesta Inka, sanoinkin Mariialle, etten ole koskaan ollut niin onnellinen kun joku lähtee Alpeille :D Mut on se koira vaan makee ja Lux tykkäsi myös, hauskat leikit oli niillä keskenään!

TÄÄLLÄ kuvia viime viikolta. Ottaa vähän niiden Tiinan J:n hienojen kuvien jälkeen päähän tuo mun kameran putki, jonka valovoima ei riitä niin mitenkään päin. Ois kiva olla just tällä hetkellä aika rikas, ostaisin semmoisen hienon objektiivin heti, mutta ehkä se toteutuu joskus hamassa tulevaisuudessa sitten :) Ja jos joku ihmettelee miksi pentu puuttuu lähes jokaisesta yhteiskuvasta, niin, noh, se on pentu... :)Tässä Luxin parin viikon takaista agiliitopelleilyä:

2 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Voi ei mikä Pikku-Shokki! Mä en kestä <3 Nuo ravistukset ja tuo ilme on niin tutun näköistä :-)

Maiju kirjoitti...

Hii :)