Mukava viikonloppu

Ledi on käytetty nyt jälleen kontrollissa. Lääkitys pysyy samana ja vointia seurataan edelleen 6-12kk:n välein kontrollikäynneillä. Veriarvot ok, ultrassa ei mitään muutoksia (jes! sapen seinämässä ollut "sakka" on poissa, joten lääkitys on purrut!), mutta sappihappoarvot edelleen koholla. Hö. Mikä onni, että tuo on löydetty jo nyt ja Ledillä on päällä lääkitys joka selkeästi on auttanut, niin ja se vakuutus, aika hieno keksintö sekin!

Kuva: Tiina Jurvakainen

Perjantaina hippuloin katsomaan Tiinan ja Neldan ensimmäisiä agitreenejä ryhmässä, jotka sujuivat varsin mallikkaasti. Treenien jälkeen suuntasimme lenkille kaatosateeseen ja ehtihän siinä kastua ihan kivasti läpimäräksi :) Kotiin tullessa oli kolme enemmän kuin uitettua rottaa, minä, Java ja Lux. Ledi sai lepäillä eläinsairaalalla vieteyn päivän jälkeen kuivalla turkilla kotona pehmoisten peittojen välissä.

Lauantaina oli ilo hakea Tiina (menevät kohta Tiinat sekaisin) ja labbis Enna mukaan Ojankoon. Treenasin Luxin ja Javan kanssa ja Tiina otti kuvia hienolla kuvauskalustollaan, kiitos vielä miljoonasti =) Heitettiin ennen ja jälkeen treenien mukavat lenkit, ilma oli aurinkoinen ja oli mahtista olla ulkona pitkään, Ojangossa on vieläpä niin kivat maastot ulkoiluun! Tässä tekstin ohessa muutamia Tiinan ottamia otoksia ja lisää voi (ja kannattaa) ihailla täältä.


 Kuva: Tiina Jurvakainen

Sunnuntai oli varsin agilityn täyteinen päivä myös. Puolen päivän maissa suuntasin Focuksen nokan kohti Purinan Friskies Cupia ja viimeistä arvokisanollaa. En ymmärrä tätä tulostahtia, ihan epäuskoinen fiilis... FC-semifinaali voitettiin Javan kanssa nollalla ja saatiin näin nollat kasaan peräkkäisillä kisoilla + paikka FC-finaaliin. 

Finaalirata oli todella kiva, sai miettiä ohjauksia enemmän kuin yleensä ja radalla ohjaajan liikkuminen sai suuren painon suorituksessa. Estekulmilla voi saada kyllä niin paljon positiivisella tavalla haastetta rataan. FC-finaalista myös nolla, alkurata rullasi mun mielestä kivasti ja oli hauskaa päästä tekemään erilaisia ohjausratkaisuja. Loppuradan pari viimeistä estettä olivatkin sitten ihan jotain muuta, todella kökköä p...skaa, ohhoi, sija taisi olla 2. Yhteistuloksella kuitenkin FC-cupin voitto, aikas makiaa! :) Kisojen jälkeen hirmuisella tahdilla kouluttamaan ja oli aika tahti päällä sielläkin, oli yksinkertaisesti vaan niin kivaa - vielä monen vuoden jälkeenkin tuo homma koukuttaa edelleen ja kovasti!


Lux ja lenmppari. Kuva: Tiina Jurvakainen

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onnea vielä, teillä on Javan kanssa hurrrja putki päällä!! Mahtia!

Otetaan taas uusiksi lenkkeilyt ja kuvaukset! :) Ennakin niin hyvin viihty sun lauman kanssa ja piti jopa pojista. ;) ja pikkuLux vaan nyt oli ihan liian söpö!

Tiina kirjoitti...

Toinenkin Tiina täällä kiittää seurasta, uusiksi mahdollisesti ainakin se lenkki ens lauantaina! :)

Parhaamme agin saralla yritetään, mutta toistaseksi pidemmän radanpätkän vääntäminen tuntuis mahdottomalta! Ehkä sinnekin asti vielä joskus päästään.

Maiju kirjoitti...

Tiina J: Kiitos onnituksista, aika hassua tämä! :) ja joo, uusitaan ihmeessä, pitäisi löytää taas joku hyvä päivä!

Miljoonas kerta kiittää, mutta olen vain niin iloinen kuvista! Nuo puomikuvatkin on hienoja kun on tuo syksyinen tausta! =)

Tiina K: Kiitos itsellesi! Ja Aivan varmasti pääsette, reeniä vaan, niin huomaat, ettei kauaa nokka enää tuhise, kun olette jo kiitämässä pidempiä ratoja :)