Menoa ja meisinkiä

Hellou. Näyttää olevan tämä blogin päivitys aika raskasta, kun ei ole tullut kirjoiteltua. Lähinnä koirapuolen touhuilut ovat painottuneet kouluttamiseen (oli taas ihan huiput sunnuntain treenit), treeniin ja lenkkeilyyn. Lenkit ovat olleet suht minimissä, sillä en ole parantunut vieläkään kunnolla tästä sairastelusta... ottaa henkeen tuo ulkoilma, jos liian kovaa tahtia pitää yllä ja tämän hetkinen tahti, joka voisi olla, ei olisi juurikaan eduksi toipumiselle. Onneksi mun ääni alkaa sentään olla korjaantunut, en kuulosta enää tiettyjen puhelinlinjojen tähtöseltä, joka on ihan positiivinen juttu!


Edessä on ensimmäinen Top Team -leiri tulevana viikonloppuna ja siellä olisi kiva olla suhteellisen ok:ssa kunnossa, jotta pystyisi kuolematta jotain tekemäänkin... Toivottavasti tulee hauska ja antoisa leiri! Valintatilaisuus meni meidän osalta hyvin, pidin kovasti kontaktiosuudesta, joka ei olisi mielestäni paremmin voinut mennä. Oli ihan hullu adrenaliini päällä ja testi toi jotenkin rataprofiililtaan mieleen EO:n joukkuefinaaliradan, joka toi kivat muistot mieleen. Oli erittäin hyvä fiilis tehdä. Kuntotestit olisin voinut vetää kovemmin, joka jäi vähän harmittamaan. Tosin hyviin pisteisiin kuntotestissä en olisi tällä rapakunnolla edes päässyt, hoho!

Lux on nyt 8kk ja olen joka viikko treenaillut sen kanssa jotakin pientä. Olen aika iloinen siitä, kuinka hyvin se lukee rataa. Vähän hämää välillä sen hahmotusvaikeudet n. 10cm hypyissä, mutta tiistaina hämäys hälveni, kun treenatessa hahmotus parani ihan huimasti ja hypyt laskeutuivat selkeästi enemmän laakaan. On tosi outoa miten erilainen liikkuja Lux on radalla kuin Java, mä vaan rakastan yli kaiken sitä kaikkea millainen Java on radalla ja on välillä hiukan hankalaa ajatella millainen tuosta kasvavasta pienestä lurjuksesta tulee. No, katellaan, nuorihan se on, eikä siitä voi vielä sanoa oikein yhtään mitään. Hieno tahtoapina tuo Lupus on ja kovin elämäniloinen kaveri. Helppo tyyppi, vaikka välillä yrittääkin esitellä ison jäbän elkeitä :)

Viime perjantaina huristelin Turkkuseen moikkaamaan Kirsiä ja Jippua. Matka alkoi seitsemältä aamulla ja päättyi kuudelta illalla ja voi kuinka kiva reissu olikaan! Sisarukset olivat hetken ihmeissään ja tutkivat toisiaan ja sen jälkeen alkoi hurja ja tasavertainen leikki, jota oli ilo katsoa! Olimme varanneet vuoron ATT:n hallista, joten pääsimme treenailemaan pentuja. Hitto, kun pitääkin asua niin kaukana, voisi useammin pyörähtää mm. hallilla pentutreenaamassa.

Jipun & Luxin pelleilyä alla, syksyalbumista löytyy muutamia kuvia lisää, KLIK.

Sisko ja sen veli.

 Jippu ja Lux, sisarukset vauhdissa


Viime viikonloppuna pyörähdimme Leppävaarassa nurmikentällä ottamassa hovikuvaajan (Tiina Jurvakainen) kanssa kuvia. Kiitos taas miljoonasti, ihailen sitä objektiivia kyllä aina niin paljon ja toki myös itse työn tulosta. Luxilla oli taas riemukasta aikaa, tykkäsi temmeltää laumassa ja labbiksien kanssa. Yirittipä lähteä myös vetoleikkiin mukaan, mutta ero voiman suhteen on pienellä sheltillä ja labukalla aika suuri :D hyvä yritys kuitenkin! Alla muutamia kuvia ja linkin takaa löytyy otoksia lisää, KLIK.


Kuva: Tiina Jurvakainen

Kuva: Tiina Jurvakainen

Kuva: Tiina Jurvakainen

Kuva: Tiina Jurvakainen

Että semmosta tällä kertaa, pian taas uusissa merkeissä! Luxista on jälleen uutta agiklippiä, laitan jossain välissä sellaisenkin blogin täytteeksi.

Ei kommentteja: