Ensilumi maahan suli

Tämä räntäsade ei ole aivan minun juttuni, joka Helsingin yllä tuossa iltapäivällä vallitsi. Koulusta kotiin tultuani oli kuitenkin kiva huomata sen moskan muuttuneen lumihiutaleiksi, siispä ulos lunta moikkaamaan! Lux näki ensimmäistä kertaa tuota valkoista ihmeainetta ja sai hepuleita nurmikentällä, olisi hauska nähdä mitä tuumaisi ihan kunnon määrästä lunta. Uppoaisi ainakin jo noin 10cm:n hankeen ihan heittämällä, jos ei muuta.

Viime lauantaina pakkasin lauman ja kamat autoon ja lähdin ajelemaan Porvoon suuntaan käyttämään pari lahjakorttia. Kolme starttia, vuoden viimeiset kisat ja minä halusin vain vetää täysillä. Kaksi nollavoittoa sieltä pukkasi, kolmas tupla tälle syksylle triplan lisäksi. Viimeinen rata alkoi ja loppui hyvin, keskiosan voi sensuroida :D Ei vaan, Java ei lähtenyt sivuhyppyyn mukaan vaikka otin haltuun ja ohjasin ihan tasan tarkkaan sinne, joten siitä ohi. Joskus tuo koira vaan hullunkiilto silmissään unohtaa katsoa minne pitää mennä ja sen jälkeen sössinkin sitten olan takaa itse. Mutta kuten sanottu, alku ja loppu hyvät, Java kesti hienosti sivuttaisirtoamisen kepeillä!

Tokan radan puomi ei ollut parasta, Java juoksi sen täysillä läpi ja minä tajusin tilanteen vasta, kun koira oli jo maalissa. Näytti oikein sihtaavan katseensa puomilta maaliin ja tsudum, heippa. Nice. Huomaa heti kyllä suoritusajassa kun tuolla lailla juoksee läpi, pysäytykset verottaa... ja siitä täysillä tekemisestä, kyllä siellä kummasti tulee tavoitteesta huolimatta aina löysäiltyä, argh. Mutta olen tyytyväinen, paljon hyviä juttuja tarttui matkaan! :) Ens vuosi alkaakin sitten kontaktitreenillä, onneksi keväällä on paaaaaljon epävirallisia.

Koska mulla on nyt hirmuinen agilityinnostus ja ainainen kehittymisentarve, niin kävin vielä lauantaina illalla kisojen jälkeen pennun kanssa hallilla. Tein koko hallin pituudelta (tässä kohtaa on kerrottava, että meidän halli on 30m pitkä) pientä juoksurataa. Mukana oli pari suoraa putkea, yksi mutkaputki ja muutama hyppy ja hitto kun sain juosta... Reenailin myös rengasta ja aika nopeasti löytyi jutun juju. Pentu lukee aika hyvin jo rataa, lähettyy putkiin suht kaukaa ja lukitsee esteitä. On tää pohjatyö vaan jännää.

Laitoin tuonne "Me" -linkin taakse vähän päivitystä, muokkasin Luxin tekstiä ja päivitin pentukuvan nykypäivään.

Alla taas huonoa puhelinkamerakuvaa, mutta kestäkää, kun on nyt aivan pakko jakaa tämä.


Koiramoiraset unilla, Ledi peiton alla ja Lux peiton päällä.Ei kommentteja: