Mukavaa Joulua kaikille!

... vaikka en erityisen jouluihmisiä olekaan ja osa lahjoista on edelleen ostamatta. Kuinka se voikin olla niin hiton vaikeaa löytää sellaista oikeasti ihmisen näköistä lahjaa!? Mur.

Joudun nyt laittamaan vanhan joulukorttikuvan (jossa ei ole Luxia mukana, kuvitelkaa se siihen, se on kuitenkin enemmän kuin hengessä mukana!), kun ei tuolla kuraisessa mustassa säässä voi kuvata mitään joulukuvia. Ei vaan voi ja sisällä en saa hyviä. Ei onnaa. Joten tässä sama vanha, mutta minun mielestä ihan kiva (perus koiran nolaus kuva...), vaikka Ledi uppoaakin hankeen aika railakkaasti :D Kivaa Joulua kaikille teille siellä ruudun toisella puolen!

Mutta hei, tsekatkaa tuota lumimäärää mikä oli vuosi sitten (alla olevat kuvat), oh my...! Ledin kannalta on kyllä surullista, kun ei ole lunta, se iloitsee joka ikisestä lumipläntistä vielä keväälläkin. Talvi, jolloin on lunta, on Ledin mielestä maailman parasta aikaa! On sillä iloja myös lumettomaan aikaan, sillä läheisen puiston pienet keinonurmikukkulat ovat jostain syystä aivan pop. En voi ymmärtää mikä niissä kiehtoo, mutta suuri leikin riemu ukkelista heräilee, kun niille pääsee riehumaan ja kaikkien kolmen päällä vuorotellen juoksemaan.

Ja vähänkö mahtavaa, kun ~15 minuutin ajomatkan päähän on noussut tuo BAT:n ja HSKH:n uusi suuren suuri hieno halli! Maltan tuskin odottaa, että pääsen viikonlopuksi leireilemään sinne tammikuussa ja näkee taas kaikkia tiimin tyyppejä! Jeje!

Lux pääsi mukaan kouluun käymään viimeisen päivän kunniaksi ennen lomaa. Ledi ja Java odottivat hetken autossa ja nyt mars treenaamaan. Tänään vielä yritän ostaa niitä joululahjoja ja treffaan pari kaveria. ÄN-YY-TEE-NYT, LOMA! Olen tällä hetkellä ehkä onnellisin ihminen ikinä! :) Edelleen, Jouluja kaikille!


 ...JA LUX MYÖS, TIETTY!


Aika nätin näköistä

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanaa joulua teidän koko poppoolle! :) toivottaa, Kirsi,Jippu,Peppi ja Tiitus

Tiina kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja hauskaa joulua vaan sinnekin! Lettu näyttää niin iteltään tossa kortissa. :D

Taatan kanssa käytiin tänään lekurilla, fyssarille olisi kova tarve mennä. Saatiin pari nimeä, mut voitko laittaa vaikka FB:n kautta jos sulla on joitakin hyviä? :) Se yks ei vissiin ottanut enää uusia asiakkaita, mut lahopää ei muista, puhuttiinko muistakin fyssareista. :D

Maiju kirjoitti...

Kirsi: Kiitokset ja samat myös teille! ollaan yhteyksissä taas pian :)

Tiina: Jouluja! ja niin, Ledi todellakin näyttää, tuo ilme, hahhah :D

Mä voin vähän vinkkailla jotain joo :) Ja hei, voidaan varmaan nähä tässä joskus? olisi ihan suotavaa se! tahtoo hän!

Jaana kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista joulua koko sinun poppoolle!

Toivottelee Kuopiosta Jaana&Iisa&Into

ps. joululahjatoiveena se odotettu lumipeite...