Rise again little fighter and let the world know the reason why

Arki rullaa taas. Viime viikonlopun 12 tunnin yöunien ja 3,5 tunnin päikkäreiden jälkeen olo on hieman virkeämpi, mikä univelka? Pahimmillaan viime viikolla olin menossa päivisin 16-18 h, aivan järjetöntä, hetki elämässäni, jota olen sanonut aina välttäväni -> koulua ja töitä samaan aikaan. Silti jouduin siihen, ihan omasta tahdostani. Onpahan sekin testattu, vielä edessä kolme päivää, niin on parin viikon loma! Mitä onnea, ehtii Lupan kanssa enemmän hallillekin humputtelemaan ja tavata myös kavereita, joita ei nyt kiireisinä viikkoina ole kunnolla ehtinyt nähdä :)

Lauantaina pääsin pitkästä aikaa treenaamaan (Java on tauolla edelleen) ja oli kyllä kivaa, Tiinan ja Ennan kanssa olimme matkassa. Mua kyllä vähän hirvittää tuo pennun koko (voiko se hajota, kun on tuollainen tikkujalka?? :D massaa kyllä kehittää jatkuvasti ja rotevoituu, joten ei ehkä aivan realistinen ajatus, kun on kuitenkin niin kevyt rakenteinen), vaikka ei se nyt suhteessa lainkaan niin pieni ole, kuin pienet medit ja maksit maksimi hyppykorkeuksiin verrattuna. On niitä nähty miljoonaa kipittäviä pikku-shelttejä, jotka ovat todella todistaneet asemansa kenttien kiitureina laittaen kampoihin ~34,5 cm korkuisille sheilteille. Riippuu pitkälti koiran tahdosta edetä ja kuinka oppii hyppäämään, niin ja siitä koulutuksesta, mutta on tää vaan aika rankka ja nykyisin ehkä myös hieman raaka laji näiden asioiden suhteen. No, ei siitä sen enempää sitten, aika sen kaiken näyttää.

Pian olisi aika koota tämä vuosi pieneen pähkinään, hurjaa, että sekin on tullut kohta päätökseen. Tämän vuoden koulutukset ovat nyt minun osaltani ohi, mutta ensi vuonna jatketaan taas samalla innolla ja temmolla. Lux täyttää muutaman kuukauden kuluttua jo vuoden ja enemmänkin voisimme asioita sen kanssa osata, mutta tällä mennään. Minkäs teet, kun on rajallista aikaa ja ollut pari aika vaikuttavaa muuttujaa matkan varrella... seli seli, mutta ihan totta! Ledillekin tulee 9-vuotta täyteen helmikuussa, eikä siitä uskoisi sitä millään. Niin, ja kuinka esimerkiksi siitä voi olla jo ~9-vuotta, kun Jennan kanssa rämmimme Ruoholahessa 20 senttisessä lumihangessa tekemässä hieman agilitya? juu, tietämättömät lapset. Ainakin tuon asian suhteen on tähän ikään mennessä viisastunut, muusta en sitten menekään takuuseen! :D

Sheltit-lehdessä oli pieni haastattelu meistä, olipas jännää, ja Luxista on taas videomatskua, josta yritän jossain vaiheessa väsätä jälleen pienen koosteen. Uusia suunnitelmiakin mielessä, katsotaan kuinka ottavat tulta alleen! :)Pieni ja suuri


2 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Skannaa haastis, miekin tahon lukasta :)!

Maiju kirjoitti...

Mulla mitään skanneria ole :D mutta voin ottaa mun versiolla skannerista, eli kamerallani, kuvan siitä! hoho! Saat sitten lukea hienon sepustukseni.