Nro. 1

Se olisi 2012 nyt ja vuoden ensimmäinen päivitys, takana on nyt myös vuoden ensimmäiset treenit.

Hallilla olen vieraillut tässä loman kuluessa useampaan kertaan. Java pääsi tauon jälkeen ensimmäistä kertaa esteille maanantaina ja oli hieman possueläin... Keksi kaikenlaisia jekkuja ja hyvä ettei kuola lentänyt, kun teki ihan monsterina töitä ja roikkui lelussa kuin viimeistä päivää. Mahtis asenne. Sarin treeneissä jatkamme kautta nyt keskiviikkona, jes, en taas malttaisi odottaa kunnon reenejä! Ra(n)takuntokin alkaa minulla olla jo hakusessa...

Lux kehittyy kehittymistään. En ole tehnyt vielä "kunnon" tekniikkapätkiä, vaan treenaillut lähinnä yksittäisiä juttuja ja joskus liittänyt rataan, kun on alkanut näyttää siltä. Pisimmillään Lux on mennyt noin 9 esteen pätkää ja ukkeli liitää ne tosi hyvin. Painotus on edelleen ollut irtoamisessa ja estehakuisuudessa. Viime treenit olen tehnyt ilman rimoja tai mahdollisimman alhaisella korkeudella.

Vuoden ensimmäisenä päivänä olin lauman kanssa moikkaamassa Tiinaa ja Ennaa Leppävaarassa. Tiina otti taas ihan huippuja kuvia, kiitän! KLIK. Sattuipas hieno sää kuvien otto hetkeen, noin hieno valo ja kaikki! :)Ei kommentteja: