Talvi tuli

Olin onnessani lumesta siihen asti, kunnes sitä satoi näääääääääääääääin paljon lisää. Olen parin päivän aikana puhdistanut auton lumesta noin kuusi kertaa, kaivanut auton parkkipaikalta pari kertaa, sliirannut kurveissa, meinannut juuttua parkkiruutuun lumen vuoksi kiinni, sekä todennut etteivät kitkat ole kovinkaan pitävä ratkaisu täällä etelän talvessa. Kiitti talvi. Miksei se max. 10 cm lunta riitä? Onneksi sentään koirien lumiriemua on kivaa katsella :) ja jospa kohta taas laittaisi laudan alle ja suuntaisi rinteeseen!

Treenaamaan en ole ehtinyt, Sarin treeneissä kävin viime viikolla, mutta muuten ei vaan ole ollut aikaa... äh. Tämän vuoksi ei ole pennukaan edistynyt. Luxista sen verran, että korkeutta ei ole luonnollisestikaan tullut lisää, mutta muuten tuon epelin kroppa on kehittynyt kovasti ja nimenomaan hyvään suuntaan. Käännökset sillä on mahdit (rimat 10-15 cm), lukee hyvin ohjausta ja rytmittää itse, jes! Jotain olen tähän mennessä tehnyt oikein ;) Kattellaas jatkoa! Ikää Luppiksella on nyt 10kk.

Hyvinkäällä starttasimme lauantaina tämän kisakauden kahdella agiradalla. Mulla oli aikomus keskittyä vain kontakteihin ja toteutus toimi, tosin jouduin molemmilla kerroilla ottamaan A:n uudelleen... Java on kertakaikkiaan niin täpinöissä tällä hetkellä agilitystä, onhan se aina, mutta nyt tauon jälkeen se ei meinaa pysyä housukarvoissaan. Ahteri nousee lähdössä ja jokainen lihas on jännittyneenä siellä odottaessa ja myös kontakteilla, tärisee ihan pieni koiramoiranen innosta. En tajua mistä tuo repii sen kaiken agilityonnen ja hyvän työmoraalin. Ottaa taas aikansa, että tatsi palaa ja pääsemme tuttuun moodiin...

Mulla päättötyö menossa nyt koulussa ja työharjoittelupaikkakin hankittu! Jeeeeesh, askel lähempänä valmistumista, mutta vielä sitä hommaa riittää... Uhkaavasti sotkee tämän kevään toiminta treenisuunnitelmiani, pöhh!
Tsippidii, taas puhelinlaatua... Tällainen talvi meidän lähimaastoissa!2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Oi, täytyy kyllä myöntää, että vähän on ikävä tuota lumimäärää. Nimim. juuri pääsin pesemään ihanan rapaisen koiran lenkin jälkeen. Tosin on kyllä mullakin hyvin muistissa nuo talviongelmat auton kanssa. Niitä en kaipaa! :D

Maiju kirjoitti...

Hohoo, ei se kurakaan kyllä sen kummemmin houkuttele :D koirien lenkityksen kannalta lumi on kyllä hyvä, mutta tosiaan se autoilu... :)