Paluu arkeen

Viime viikon loma oli sen verran mukava, ettei arkeen palaaminen tuntunut kovinkaan pahalta. Matkaan tarttui uudenlaista energiaa, jonka avulla jaksaa taas painaa! Loma oli aika urheilupainotteinen, mukaan mahtui myös pari treenikertaa hallilla ja ystävien tapaamista. Kiva viikko!

Tämä viikko pitää sisällään lähinnä koulua, treeniä, kouluttamista jne. Ensi viikolla alkaakin sitten työharjoittelu. Huhuh, jännää.

Javankin kanssa heitin pitkästä aikaa juoksulenkin, mulla ei talvella oikein jalat kestä jäisellä ja muhkuraisella tiellä juoksemista, mutta päätin yrittää. Aika leppoisasti sujui vajaa tunnin lenkki ja Javan ravi oli ihan huikean hyvä, kunnon takapotku! Jee :) Varovasti voisi lisätä juoksulenkkien määrää ja katsella kuin nää jalat vie! Salilla kävin viime viikon ahkerasti ja oon kyllä aika koukussa, pitäisi nyt vakavasti miettiä jotain liittymistä... Saas nähdä!

Parin viikon kuluttua lähdemme taas TT-leireilemään, Lempäälään tiemme käy! Ja matkat European Openiin on myös nyt plakkarissa! Uuuuuuu. Vielä on työtä tehtävänä ja PALJON...!!


Katsokaa tuota Ledin onnellista ilmettä! :') 
Kuva Jenden mökiltä, muistaakseni kesältä 2006.


Ei kommentteja: