Saat sen mistä luovut

Työharjoittelu on nyt startannut ja paikka vaikuttaa oikein mukavalta, toivottavasti seuraavat kolme kuukautta menevät letkeästi uutta oppien! Työporukka on ainakin tosi kiva ja rento :) niin, ja ruoka on myös siinä raflassa hyvää! Nam nam :P Firman pomo kutsuu mua Rinsessaksi, mihin tässä on tultu!?! :D En ymmärrä.

Viime sunnuntaina kävin ystäväni kanssa ekaa kertaa tänä talvena rinteessä, ja hitto mikä kipinä taas syttyi tuohon lautailuun. Nyt oikeastaan alkaa olla ensimmäiset kivat kelit laskea (ainakin mun mielestä), aurinko paistaa ja lämmittää, eikä ole liian kylmä. Olisipa hienoa joskus päästä Alpeille laskemaan, ehkä se on syytä toteuttaa vielä tulevaisuudessa :) Pian on kyllä mentävä taas rinteeseen, siellä aika kuluu kuin siivillä, ja laskettelu on niin kivaa vastapainoa arjelle sekä kaikelle muulle pelleilylle. On talvessa siis jotain mukavaakin, etenkin nyt, kun on saanut nauttia keväisestä säästä!

Keskiviikkona sain hallille seuraksi Saksasta Suomeen lomailemaan tulleen ystäväni, hän on vaihdossa vielä puolisen vuotta ja oli kyllä tosi hauskaa nähdä pitkästä aikaa! Treenit olivat ihan huiput. Javan kanssa tein pieniä juttuja, palkkailin keinun suorituksesta ja sain toimimaan mm. pienen tekniikkapätkän tosi hyvin, harmi, ettei sitä tullut videolle! Luppiksen kanssa testasin samaa tekniikkapätkää kuin tein Javan kanssa, ja Herra Luppa veti homman kotiin :) Se niin yllättää, en ois uskonut, että saan pohjat tehtyä näin hyvin jo tässä vaiheessa. Iloinen olen, katotaan mitä tuleman pitää. Hymyä on tää tyttö, kun oli niin loistava luottamus koiriin ja hyvä fiilis tekemiseen. Näitä hyvän mielen treenejä on saatava useammin, olivat ehdottomasti parhaimmat alkuvuoden treenit! :)

Nyt tekemään viime hetken valmistelut viikonlopun leiriä varten, jota todella odotan innolla! Kamat on lähes kasassa ja huomenna matka kohti Lempäälää voi alkaa. Kivaa päästä tsekkailemaan myös uusia halleja!

Tässä kooste Luxin kuluneista treeneistä...

3 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Näetkö kateuden vihreän pilven ympärilläni? Ootte ihan tylsiä ja masentavia.

No jos totta puhutaan, niin hauskoja ja ihania! Kivaa leiriä :)

Terkuin kateelliset Kuvolasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Lux! Ootte kyllä jo hurjan taitavia :)
T.Kirsi ja Jippu

Maiju kirjoitti...

Iida: En näe pilveä :D hahhaa, tylsiä ja masentavia, kiva, et kääntyi kuitenkin sinne positiivisen puolelle =D leiri oli kyl jees!

Kirsi: Luppis yllättää! Ja videoa toivoisin sieltä päin myös kovasti =)