Siistii

Moi. Viime treeneissä oli ilmassa huolimattomuutta, kovin. Onneksi ajattelutapa on sellainen, että nämä pelleilyt on niitä asioita, jotka vievät minut kohti sitä päämäärää mitä haluan olla, ja sinne suuntaan tie tuntuu vahvasti vievän. Treeneistä jäi tassuun tosi hyviäkin juttuja ja fiilis oli jotenkin euforinen, oli aika siistiä! Java on vaan niin hieno! =)

Sunnuntaina olin taas kouluttamassa ja minulla oli ihan huippukivaa, toivon, että ryhmäläisilläni oli yhtä mukavaa! :) Todella paljon edistystä näkyvissä ja ohjaajien positiivista asennetta on ilo katsoa. Hyvin vetivät! Taas euforinen olo!

Ens viikko on saliviikko, ilmaislippuja käytössä, niin pystyy käymään. Olisi kyllä niin liityttävä, mutta tietyt sitoutumisajat mietityttävät, sekä hinnat ainakin täällä Helsingissä on ihan taivaissa. Odotan kyllä taas sitä itsensä rääkkäämisen määrää :D ja toki palauttavia harjoituksia mm. pilateksen muodossa.Tyypit unilla.


Lux ei normaalisti tuhoa mitään, mutta nyt sillä oli ilmeisesti vähän tylsää.


2 kommenttia:

Noppe kirjoitti...

Hih, meilläkin silputaan paperia, jos tulee liian tylsää :D

Btw. saatte meiltä tunnustuksen! http://www.simbutti.net/2012/03/kahdeksan Meikä vähän myöhässä tän jutun kanssa, toivottavasti näitä ei ole sadellut jo ihan liikaa aiemmin :D

Maiju kirjoitti...

Hahhaa! :D huvittaa muuten tuo luxin ilme "emmää mitään".

Täytyy katsoo jos tuon tunnustuksen saisi jossain välissä tehtyä! :)