TopTeam, leiri 3 + 1-vuotias Lux


 Tää ajan kuluminen on aivan käsittämätöntä... iso onnitus ilopilleri Lupukselle! :)

-------------

 Yli, kali, koli, neli. Nyt olis takana TT-leiri 3/4, ja fiilikset on liioittelematta mahtavat! Sain kyllä niin paljon positiivista energiaa. Arkeen riittää taas potkua ja treeni-into sai aivan uudenlaisen sysäyksen, jes!


Perjantaina illalla lähti auton nokka kohti Tamperetta, kokoonpanolla Jenna, Jade, minä + koirat. Hotellissa jaoin huoneen Jennan kanssa ja oli aika jännä fiilis siinä vaiheessa, kun lykkäsi ensimmäisen kerran hotellihuoneen oveen avankortin ja ovi aukeni itsestään. Meillä oli jostakin kumman syystä invahuone, joka oli ihan loistava, tilaa oli meille kahdelle ja koissuille vaikka kuin!


Lauantai alkoi aamusta hotelliaamiaisella ja tankkaus oli ihan valtava, kun ruoka oli vaan niin hyvää =) Siitä sitten siirtyminen hallille ja Juhan treeniin. Kosautin radan heti alkuunsa, ja yhteen radan kulmaan jäin takkuamaan aivan liian pitkäksi aikaa. Java pääsi vähän turhan monta kertaa tekemään saman virheen, jolloin se ei kyennyt tekemään enää muuta, kuin sitä samaa suoritustapaa. Ketutti todella paljon oma sössiminen ja koiran keskittymiskyvyttömyys, joten loppujen lopuksi oli vain otettava juttelutuokio koutsin kanssa ja yrittettävä hetken breikin jälkeen uuteen nousuun. Lopuksi tein radan taistelunollana läpi yhden pelastuksen kautta. Koko touhu tuntui jokaisena hetkenä aivan kamalalta, mutta suoritus oli mulle kyllä aikamoinen voitto, joten tyytyväinen saan olla.


Sitten Jerryn fysiikkaan: rapuja, kääpiökävelyä, kyykkyjä, spurtteja, kuperkeikkoja (ts. pyllerryksiä :D), futsalia jne. Olin vähän känninen kääpiökävelijä, vaikka yritin oikein tosissani keskittyen ja selkä suorana tehdä hommia. Jenna alkoi jossain välissä hihittää takanani, enkä voinut itsekään olla nauramatta, joten niin ne askeleet viettivät noin kolme metriä vinoon ja olo oli oikeasti kuin jurrisen menninkäisen :D Hahhaa, mutta olipas hauskaa! Juoksutekniikka ja spurtit yms. ovat ihan mun lemppareita, niitä on jotenkin niin hienoa tehdä, kun ovat monipuolisia, nopeita ja räjähtäviä.


Elinan treenit oli tosi kivat, oli iloinen fiilis, hyvä keskittyminen ja treenaaminen oli kertakaikkiaan vaan niin siistiä. Erilaiset ohjausratkaisut toimivat hyvin, joita saatiin muokattua vielä paremmaksi :) Teenipäivän lopuksi oli Vapun psyykkausluento, joka on aina jees, sillä pääkopan asiat ovat mielestäni yksi kiinnostavimmista asioista. Onnistunut päivä, täynnä monenlaisia ja opettavaisia fiiliksiä!


Sunnuntai oli meidän ryhmällä selvästi iisimpi päivä. Aamu alkoi luonnollisesti hotelliaamiaisella, jonka jälkeen oli vuorossa jälleen psyykkausta. Hallilla ennen Jarin treenejä oli Jerryn lämmittelyt, ja taas huvitti siinä ringissä haaraperushyppyjä hyppiessä, kun lähes kaikkia vaan hymyilytti ja nauratti :D vedot olivat lämmittelyosuuden paras osio, ne on vaan niin siistejä! Hetken tuntuu siltä, että lentää :)


Jarin treeni oli meille juuri sopiva, paljon hyviä ja haastavia juttuja, joiden onnistumisesta tuli hyvä fiilis. Paristi jouduin alussa palkkaamaan pakkovalssista, kun koira taas pelleili mun mokailujen jälkeen, eikä lukenut ohjausta, mutta sen jälkeen alkoi rullaamaan. Javan lähettyminen keppien avokulmaan oli jotain tosi hienoa, olen tehnyt kyllä töitä, mutta en olisi uskonut, että Java luukuttaa sinne noin hyvin ja määrätietoisesti, katse edessä. Fiilis oli tosi hyvä ja meillä oli hauskaa, oli ihana nähdä Javan ilo, kuinka se vingutteli näätäleluaan itsekseen ja oli vain niin onnellisen näköinen :) Parit hyvät treenit siis lisää tälle vuodelle tämän viikonlopun aikana. Nyt on hienoa jatkaa, olen saanut tuntea taas sen fiiliksen, jolla tätä lajia kuuluu tehdä!

Kiitos kaikille hienosta viikonlopusta, toukokuussa mennään taas! :)


Tässä Jauskin TT-video:

8 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Hyvä miniäijä! Puoli vuotta, ni se on kisakentät än yy tee hep!

NadjaB kirjoitti...

Paljon onnea suloiselle Luxille :) Hassua, vastahan se oli ihan piän!

Terkuin Nadja & lauma

Maiju kirjoitti...

Luppa kiittää! =)

Jenna Caloander kirjoitti...

Toi meidän mainoskuva.... :D :D Onnea vielä Luppiselle <3

Maiju kirjoitti...

Hahhah, oli niin pakko laittaa! :D voitasko saada sponssii?!

Karoliina kirjoitti...

Ihan mielettömän hienoa menoa Javan kanssa!! :-)

Onnea pikku-Luxille! Ihanaa, kun on korvat pystyssä :-)

Maiju kirjoitti...

Kiitän, ja luppa kiittää myös! Ja joo, korvat on tiukasti pystyssä :D Mut onneksi tuovat vaan lisää veikeyttä ilmeeseen!

Karoliina kirjoitti...

Todellakin, pystykorvat on parhaita!

(miettii miten saisi Kriisinkin korvat ylös :-))