:)

Lauantaina oli mun ihan ensimmäinen 8h päiväkoulutus ja totesin jälleen, että on tämä vaan niin minun juttu! Lähdin aamulla seiskalta ajamaan Kouvolaan ja olin illalla samaan kellonaikaan takaisin Helsingissä. Oli tosi kiva päivä, kivoja ihmisiä ja hyviä koiria. Iida oli tehnyt mulle ihan huippuhyvän tonnikalasalaatin, jonka avulla jaksoi enemmän kuin hyvin, nammm! Kiitos mukavasta päivästä koko poppoolle! :)

Kevään viimeiset sunnuntain koulutukset on nyt takana ja kesän uudet ryhmät kolkuttelevat jo ovella, niitä odotellessa! Luppan keppitreenit kolkuttelee myös, jospa tässä kesän aikana saisi treenattua ko. esteen kuntoon :)

Oli aika hyvä sää ajella!

7 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Miten se nyt sillai, et koirat on hyviä, mut ihmiset vaan kivoja ;) Hihihhi, vammavalssit ja liian ison perssiin persjätöt rules!

Kuvola kiittää, oli huippuhauskaa!

Maiju kirjoitti...

Haaaahh, no huippukivoja ihmisiä, kelpaako? :D nauran noille termeille niin liikaa, mahtiksia ootte! Toivottavasti törmätään taas pian! :)

Jenni kirjoitti...

Hyvä Maiju :)

Alisa kirjoitti...

Hih, minäkin löysin tänne! Iidan kanssa samoilla jäljillä, kivaa oli - toivottavasti tulet uudestaankin Kuvolan kivaan kasvihuoneilmastoon :D

Maiju kirjoitti...

No mutta kiva kun löysit, ja tuun mielelläni uudelleen Kuvolan kasvihuoneilmastoon! :) Katselin noita tekemiäsi koirien vaatteita, ihan mahteja! Lux tarttis treenitakin, ja minä tarvitsisin semmoisen vaaleanharmaan "lörpön" trikoopipon ;D

Alisa kirjoitti...

Kiitti, minähän teen jos haluat :D Oon tekemässä ensi syksyä varten lähiaikoina useita vastaavia takkeja, kun mitä Iidalle näytin silloin, pistä vaikka sähköpostia (alisa_kaukio@hotmail.fi)tms. (löytää miut naamakirjastakin) joskus niin osaan tilailla oikeita kankaita jne. :)

Maiju kirjoitti...

Siistiä, palaan ehdottomasti asiaan! :)