Mukava päivä

Tämä on ihan pikapäivitys. Aamulla noin seiskan aikaan tuli mietittyä, että tämä ei vaan voi olla hyvä päivä, oli kerrassaan loistava fiilis päällä ja piti vielä herätä viikonloppuna niin aikaisin... Toisin kävi, päivä oli ihan huippu, joten fiilisten sekamelskan vuoksi hämmennän omaa itseänikin :)

Kisasin Javan kanssa Ojangossa kolme rataa ja nyt alkaa löytyä SE fiilis, just se. Oli niiiiiiiin siistiä, niin kivaa taas mennä! Tuo koiramoiranen on keinonurmella kuin saippuapala, jota yrität tavoittaa muttet saa kiinni... on aika äärimmäisen vaikeaa rytmittää koiraa, joka tekee hommia ihan saippuapalana. Mut hianoo se on :)

Tuloksina tuplanollavoitto ja rima (höh), mutta hyviä ratoja (vaikka hyppäri levisikin aika tavalla...), olen kovin tyytyväinen kun asennekin oli kohdillaan, sillä nyt löytyi tarvittava tahto. Mun valmistelurutiinitkin on toimineet tosi hyvin ja on todella ollut miellyttävä tunne mennä radalle. Videoa ei starteista ole, harmi kyllä :(

Päivän päätteeksi koutsasin kolme tuntia ja voi kun mun ryhmäläiset olivat kaikki niin hienoja, kaikki veti niin hyvin! Huh, minkä energiapiikin sitä saa itsekin, kun näkee muiden tekemän hienon työn ja koirien ilon! :)

Hyvä päivä oli, hieno ja energinen fiilis. Pian starttaa ensi viikko ja aika paljon jännää meininkiä tiedossa, katotaan kuin käy! :)

(Kamala hymiötulva, en harrasta tätä yleensä ikinä, mutta vissiin hymyilyttää joo...)


Minä ja mun Kimpale, Itävallan Alpeilla 2011

Ei kommentteja: